Шуменец вилня в магазин

  • 01 януари 2015 11:45

  • 1817
  • 0
Шуменец вилня в магазин
©

Около 02:50 часа днес служители от РУ на МВР Шумен при извършване на обход в обслужвания район забелязали пред магазин на ул. „Съединение” в град Шумен, че охранители от частна фирма задържат мъж. Изяснено е, че охранителите действали по сигнал, подаден с паник-бутон, съобщиха от ОД на МВР- Шумен.

Около 01:30 часа на 01.01.2015 г. в магазина влязъл мъж, който поискал да закупи батерии. 20-годишна жена, работеща в търговския обект му обяснила, че в момента не разполагат с искания от него артикул.

Клиентът започнал да се държи агресивно и отправил обидни изрази към продавачката и нейни връстници, които били дошли да я видят в магазина. Заявил, че не се интересува дали ще бъде подаден сигнал в полицията. Впоследствие обяснил, че ще се върне с нож в магазина. При повторното му влизане в обекта 20-годишната продавачка подала сигнал чрез паник-бутон в централата на охранителната фирма и на място бил изпратен екип.

Служител на фирмата задържал мъжа, извършващ непристойните действия, като впоследствие го предал на полицейските служители. Установена е самоличността му. Това е 27-годишният П.Н. с настоящ адрес в град Шумен. На основание чл. 72, ал.1 от ЗМВР е задържан за срок до 24 часа. Съставен му е акт по УБДХ.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини