Луд таксиджия влачи младеж по улица в Бургас

  • 31 декември 2014 10:34

  • 6339
  • 12
Луд таксиджия влачи младеж по улица в Бургас
©

Бесен бургаски шофьор на такси едва не уби човек, след като го влачи заклещен в колата по бул. „Демокрация“, в близост до дискотека Plazza, съобщава „Флагман“.

Екшънът се разиграл на 29-ти декември около 04,00 часа, разказва загрижена приятелка на 26-годишния Станимир, който от няколко години живее и работи в Германия. Дошъл си за празниците, но вместо да ги изкара весело и в компания ще превързва рани.

Ето какво пише приятелката в писмото си: „Здравейте, искам да споделя с вас как на пешеходната пътека до дискотека Plazza такси помете мой приятел.

Беше около 04,00 часа сутринта, когато решихме да си тръгваме от дискотеката. Отидохме до седянката за таксита. След като видяхме едно, което светеше зелено, решихме да го хванем, но когато то спря и тръгнахме да се качваме, шофьорът се развика: „Махайте се, слизайте веднага. Таксито не е за вас, не виждате ли, че е заето?“

Попитахме го, щом е заето защо спира и защо свети зелено, а шофьорът се ядоса. Аз, приятелката ми Евдокия и единият ни приятел от Германия – Антон успяхме да слезем, а другият – Станимир, остана в таксито.

Единият му крак беше вътре в колата, а другият отвън, но водачът тръгна. Ние се развикахме да спре, за да слезе, но таксиметровият шофьор не го направи. Станимир падна от колата, охлузи се целия и му счупи задния прозорец като се завъртя при „слизането“, ако може да се нарече слизане. Ръката му беше в кръв, а шофьорът се обърна и се изсмя нагло.

Дойде полиция и провериха бакшиша за алкохол – не беше пил, но с цялото си нахалство се развика: „Кажете му на тоя да даде 100 лева за прозореца и свършваме…“. Станимир не се съгласи, а полицаите извикаха линейка, за да прегледат ръката му, закараха го в МБАЛ-Бургас, където го превързаха и му изкараха медицинско.

Вчера ни се обадиха от Районното, че таксиметровият шофьор е подал жалба. Как може такова нещо, няма ли закони в тази държава?“

Последвайте канала на

Нора Виткова
6339 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.06.30 | 13:16

12
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
Бойко Борисов е педераст!

2015.06.30 | 13:15

11
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! КТБ далаверата подготвена от ГЕРБ също мина . Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!
аогф

2015.06.30 | 12:38

10
В Бургас е така , но и за клиентите малко ме съмнява . Нещо не доизказват до край . Малко странно ми звучи при слизане да счупиш стъкло????????
ъх

2015.06.30 | 12:38

9
Като си се махнал от България - държавата на селяндурите, какво четеш новинарските ни сайтове, че и коментираш. Влизай си там в чуждите сайтове и коментирай с другарите си от филипините и индонезия колко е хубаво да си ваксаджия.
силвия

2015.01.01 | 21:04

3
ако имаше какво да работим в България едва ки ще ходим където и да е а вие спрете с тази злоба че е непоносима
кумшо въшо

2015.06.30 | 12:37

8
Лъжеш кучко,строшил му е стъклото защото не ви е качил,а ти се опитваш да завъртиш нещата.

2015.01.01 | 21:18

6
"Как може такова нещо, няма ли закони в тази държава?“- Няма закони аз затова се махнах от България! Държавата на селяндурите!
Antonov

2015.01.03 | 19:04

7
Nqma gospogice,nqma i mai nqma da ima....Va6iqt priqtel e napravil gre6ka-ne e trqbvalo da se vra6ta...Ako tova se slu4i tuk,kadeto giveq bak6i6at nabarzo 6te6e da e otupan i izpraten v zatvora...Ti si prav,4e tazi dargava e selqndurska...Nqma nito edin komentar,koeto pokazva palna lipsa na gragdansko samosaznanie i sapri4astnost...Ako pogledne6 pisaniqta za Nikoletka-nqma da moge6 i edin red da napi6e6 ot pisa4i...Vazmogno li e za edin tolkova kratak period cql edin narod da odivee i podivee...? V tozi red na misli mi se iska da kaga samo edno-Bog da pazi Balgariq...
ани

2015.01.01 | 21:05

5
абе хора не знаете какво е станало-защо обвинявате шофьора? Предполагам че са били пияни цигани и малко рано са счупили стъклото , така че последния го е отнесъл след като се е опитал да избяга.

2015.01.01 | 21:05

4
Любомир Ангелов оня лудия от Бургас, дето е член на АТАКА, в Бургас всички сте малоумни бе да ви е*а майката циганска
klient

2015.01.01 | 20:39

2
намерете го и му счупете всички стъкла

2015.01.01 | 20:31

1
щото няма никакъв контрол. Има цели седянки десетки години с нелегални таксита дори, някой от тях са дори с отнети книжки, ама возят и въпреки сигналите карат и сигурно и ще се пенсионират така без да са платили дори грам данък в тая държава освен другото

Добави коментар

Водещи новини