Веселин Ранков: Беше страшно

  • 27 декември 2014 13:09

  • 3805
  • 4
Веселин Ранков: Беше страшно
© Булфото

Актьорът Веселин Ранков е пътувал в катастрофиралия край Шумен автобус, който е идвал в София от Балчик. "Беше страшно, разминахме се на косъм", разказа той пред Нова телевизия.

Артистът с усмивка каза, че може и да е нямало интервю след този жесток инцидент, който като по чудо се е разминал без сериозни последици за пътниците."Най-неприятното впечатление, което ми направи при инцидента беше причината, поради която ние не можахме да се евакуираме от автобуса, тъй като липсваха чукчета, за да разбием прозорците и да излезем. Добре че едни младежи, пътуващи в кола с шуменска регистрация спряха и разбиха предното стъкло на автобуса", обясни Ранков.

Автобусът е излетял от пътя и се е забил в канавката. Първоначалната информация беше, че шофьорът по курса Каварна-София е заспал зад волана. От компанията превозвач обаче отрекоха тази версия и обясниха, че катастрофата е станала заради мокрото пътно платно. Те обещаха да обезщетят пътниците.

Репортерът Ася от предаването "На кафе" също е пътувала в злополучния автобус. Тя разказа как вторият шофьор е спял непробудно до нея и пътниците сами са си погрижили за своята безопасност, евакуирайки се през аварийния люк.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3805 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.28 | 18:04

4
Че колко шофьора имат тия? Втория бил спял..не е ли по важно първия да не спи :))

2014.12.28 | 18:04

3
колко страшно?аз съм се обръщал с автобус и се мятахме като гумени играчки

2014.12.28 | 17:13

2
Такива професии,като шофьори,пилоти,миньори,ватмани,диспечери и др.,трябва да се проверяват за медицинско състояние и алкохол,да работят не повече от 7 часа и да си отспиват добре.Естествено,че фирмата няма да каже,че е заспал,за да не поемат и те вина.
mishobmw

2014.12.28 | 17:13

1
а zashto nqkoy ne popita kak rabotqt tezi sofyori i kolko vreme po4ivat

Добави коментар

Водещи новини