Пребиха активист на ГЕРБ в Кърджали

  • 09 октомври 2011 14:40

  • 1278
  • 1
Пребиха активист на ГЕРБ в Кърджали
©

Активист на ГЕРБ бе пребит докато разлепвал плакати на партията в кърджалийската махала „Боровец‘‘, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Инцидентът станал в петък вечерта, около 22,30 часа на улица „Иван Вазов”. Двама мъже от същия квартал се нахвърлили върху 42–годишния Нуршан Х. най-напред със заплахи и обиди, след което започнали да го бият с юмруци и ритници. На мястото пристигнали полицаи, които задържали двамата биячи с инициали К.Ю. /31 г./ и Б.Н. /26 г./. Нуршан бил окървавен, с охлузвания по лицето и гърба, и със смазана устна.

На следващия ден, след дело по бързата процедура, Районният съд постанови по 8 денонощия задържане в поделенията на МВР за двамата побойници по Указа за борба с дребното хулиганство.

Това е третият инцидент с активисти на ГЕРБ в Кърджалийско за последните два месеца. През август в село Дядовско, община Черноочене, привърженици на ДПС предизвикаха меле в клуба на ГЕРБ и физическа разправа с посетителите му. Ден по-късно опоненти спукаха с камък главата на общинския лидер кандидат за кмет на партията в Джебел Мюмюн Исмаил.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1278 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
:))

2011.10.10 | 10:36

1
Ами какво да правят хората с тези граберски зомбита?

Добави коментар

Водещи новини