Трупът на търговски представител беше открит в нива

  • 11 декември 2014 17:57

  • 6680
  • 2
Трупът на търговски представител беше открит в нива
©

Труп на 35-годишен мъж, дистрибутор на голяма търговска верига от региона на Стара Загора, е бил намерен край пловдивското село Плодовитово.

Пикапът, с който се е движил, е бил на шосето, далеч от мястото, където е открита жертвата. Категорично се разследва убийство и не може да става дума за катастрофа или случаен инцидент, заяви шефът на полицията в Стара Загора Иван Чолаков, цитиран от Блиц. Той отказа да оповести с какво е бил умъртвен дистрибуторът. Престъплението се разследва от РУП Чирпан. Вчера търговският представител тръгнал да зарежда магазини в Пловдивско, но след като в края на работния ден не се появил, шефовете му започнали да го издирват. Те са открили служебния автомобил по джипиеса, а днес сутринта ченгетата стигнали до безжизненото тяло на мъжа.

Според полицията станалото не е било с цел грабеж. Работи се по три версии, които Чолаков отказа да оповести с мотива, че тече разследване. Образувано е досъдебно производство в Окръжна прокуратура Стара Загора.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6680 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
BOIKO-KURVO-KURVO

2014.12.13 | 21:39

2
BOIKOOOOOOOOO-----KURVOOOOOOOOO---------SMURT I ZA TURSKATA KURVA BOIKO MAFIA
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Юруш

2014.12.13 | 21:39

1
На нас със шефа ми Сидераст ефенди Безродни не ни пука -- ние си въртим свирки на пияната паплач за рубли , лапаме рязания ятаган в сараите и си обикаляме света по екскурзии за сметка на бедния народ !!

Добави коментар

Водещи новини