Лазаров: Работим по всички версии за изчезването на Сертов

  • 11 декември 2014 07:45

  • 1535
  • 3
Лазаров: Работим по всички версии за изчезването на Сертов
© Булфото

Колегите изчистиха детайлите от деня, в който изчезна Петко Сертов. Ясно е, че той е бил абсолютно спокоен до следобедните часове на деня, когато не е ясно какво се е случило. Работим по всички версии. Това каза главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по телефона за МВР.

Не изключваме нито една версия, но до момента няма потвърждение за никоя, посочи той.

В рамките на издирването проверихме ГКПП-та, направихме координация със съседните ни държави, откъдето нямаме положителен  отговор да е преминал на територията на други държави, говорихме и с личния му лекар. Въпреки това ние не спираме да го търсим и извън страната, чрез Интерпол, посочи Лазаров.

Вчера по време на пресконференцията извадихме всички факти, с които разполагаме. Разчитаме и на обществото за помощ в търсенето. Веднага щом метеорологичните условия позволят и хеликоптер ще се включи в търсенето му.

При случая с блъснатия кандидат за председател на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет липсва очевидец, въпреки това шофьорът се издирва. Аз лично допускам, че става дума за битов инцидент, смята главният секретар на МВР.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1535 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българин

2014.12.11 | 12:10

3
Изчезването е свързано със заличаване на следи,в нашата мила родина от демокрацията насам става само така. Органите да поискат от омразните руснаци да им дадат копие от сателитното наблюдение. Някой ще се осмели ли за това...

2014.12.11 | 09:05

2
При тефтерчетата, при тефтерчетата! И при Мишо Бирата!
Бял Полуовес

2014.12.11 | 08:56

1
Който е взел пари за патока и не е свършил работа отива на гости на Андрей Карлович!

Добави коментар

Водещи новини