Синът на Петко Сертов: Татко винаги казва къде отива и кога ще се прибере

  • 09 декември 2014 20:05

  • 5573
  • 3
Синът на Петко Сертов: Татко винаги казва къде отива и кога ще се прибере
©

Иска ми се да имам какво да ви кажа, но просто нямам повече информация. Дотук излязоха десетки версии, коя от коя по-налудничави и вече не знам на коя да вярвам.

Това заяви в интервю за 24 часа Детелин Сертов, син на издирвания от няколко дни Петко Сертов. Младежът е студент в Брюкслел. "За последно се чухме в четвъртък вечерта. Беше си весел и усмихнат, както винаги. Въобще не се е държал подозрително", допълни Детелин Сертов. Младежът обясни, че не знае баща му да е имал планове за заминаваме. "Идеята беше да прекараме празниците заедно в София". На въпрос, случвало ли се е в миналото Петко Сертов да изчезва така, младежът е категоричен: "Никога. Той винаги казва къде отива и кога ще се прибере. Много е нетипично за него да излезе, без да каже на майка ми. Мисля, че просто е излязъл да свърши нещо набързо и затова не е казал нищо. Мислел си е, че не е важно", поясни Детелин.

Сертов-младши е сигурен, че баща му не се е чувствал в опасност и не е получавал заплахи. "Четох за тях, но не, той не се е чувствал в опасност дори когато беше в ДАНС, а сега има още по-малко опасност за него. Баща ми не е излизал с фолксваген голф. Нямаме такава кола. Според мен този, който е “видял”, може да се е объркал за модела. За пръв път чувам, че е имал намерение да заминава за Франция да преподава", обясни Детелин Сертов. Относно палежът на семейната вила в Копривщица той поясни: "Доколкото си спомням, човекът беше хванат и случаят - прекратен. Официалната версия беше хулиганство", завърши Сертов-младши.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5573 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.12 | 18:59

3
Сине и когато ходи при любовници ли казва- не знаеш ли че мъжете на неговата възраст малко оглупяват от любов по по-млади!

2014.12.10 | 10:29

2
RAZBIRAME KAKVI YBIICI POLITICI SA NI I SEGA NI YPRAVLIAVAT: A BOIKO E NAI GOLEMIA VINOVNIK
сине, сине,

2014.12.10 | 09:23

1
Има неща, които само на Цецо Василев се казват, д\'ет и Христо Бисеров не ги знае...

Добави коментар

Водещи новини