Заловиха младеж с 82 топчета марихуана

  • 04 декември 2014 14:30

  • 1986
  • 0
Заловиха младеж с 82 топчета марихуана
©

21-годишен мъж е задържан от служители на Осмо районно управление в столицата за наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 27 ноември, по обяд, в района на жк „Дружба”, униформените спрели за проверка на Н.В. от София, известен на полицията и осъждан.

Мъжът тутакси признал, че в себе си има полиетиленово пликче с марихуана и го предал на униформените. В хода на продължилото разследване те установили жилището, което Н.В. използвал за съхранение и разфасоване на наркотични вещества.

При извършеното претърсване на адреса са открити и иззети 82 полиетиленови топчета с 32 гр марихуана, топче с прахообразно вещество – реагирало на амфетамин при полевия наркотест, засято в саксия канабисово растение и електронна везна.

По случая било образувано досъдебно производство. След доклад на материалите Софийска градска прокуратура привлича 21- годишният мъж като обвиняем по чл. 354а от НК и му налага мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа. По късно с постановление на съда му е наложена мярка за постоянно задържане.

Последвайте канала на

1986 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини