Правят втора аутопсия на студента от НСА

  • 16 ноември 2014 13:57

  • 5363
  • 2
Правят втора аутопсия на студента от НСА
©

22-годишният бургаски каратист Раид Шемери ще бъде погребан в понеделник на Централните бургаски гробищa. В момента тялото му е в софийската морга, където му правят реаутопсия, съобщава "Флагман".

Родителите на бургазлията не приемат резултата от аутопсията в Благоевград. Той показа, че Раид е издъхнал след "преяждане, препиване и инфаркт". Според тях в Благоевград се опитват да прикрият истинската причина за смъртта на детето им. Резултатите от реаутопсията се очаква да са готови до края на деня.

Приятели на Раид са в шок от новината за внезапната му смърт. В социалните мрежи стотици негови близки и познати скърбят. Те определят Раид като достоен човек, посветен на спорта, който никога не и използвал наркотици или злоупотребявал с алкохол.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.17 | 09:08

2
Caмo нe ми cтaнa яcнo, yж HCA, cпopтиcт, кapaтиcт и т.н., a пък aнaбoли и aлкoxoли!?! чaк чeният мy дpoб бил yврeдeн, тe нe минaвaт ли мeдицинcки и дoпинг тecтoвe, peжим нe cпaзвaт ли тия?!?

2014.11.17 | 06:27

1
Пич какъв контрол очакваш в България ? След като Ланс Армстронг иззоба всички видове допинг на планетата , едва не умря от рак и измами света със 7 титли на Тур Д'ьо Франс. Какъв контрол да има в Бг ? Грухат се като извънземни с хормони и стероиди.

Добави коментар

Водещи новини