Неправоспособен шофьор се заби в билборд

  • 15 ноември 2014 13:30

  • 1962
  • 0
Неправоспособен шофьор се заби в билборд
©

Неправоспособен водач се заби в рекламен билборд на Асеноградско шосе. Инцидентът става към 23:00 часа снощи на около 21-вия километър на шосето в посока Асеновград, съобщи Дарик.

Пристигналият патрул констатира, че 26-годишен пловдивчанин е управлявал автомобил “БМВ”, при движение с несъобразена скорост и мократа пътна настилка, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в рекламен билборд.

Пострадалият е откаран в болница без опасност за живота и след преглед е освободен.

Пиян шофьор предизвика ПТП на кръстовището между улиците “Победа” и “Сава Муткуров” в Пловдив. Инцидентът е станал вчера към 18.30 часа. Лек автомобил “Ситроен”, управляван от 46-годишен жител на града, при завой на ляво отнема предимството на движещия се направо “Фиат“. При инцидента няма пострадали хора, нанесени са само материални щети по автомобилите. Направения алкохолен тест на шофьорите показа наличие на алкохол в кръвта на виновния за пътното произшествие водач, а именно 2,36 промила.

Той е задържан и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Две пешеходки също пострадаха леко в Асеновград вчера. Към 17 часа, в дежурната на управлението е получено съобщение, за това че на ул. “Александър Стамболийски” в града е ударена 76 – годишна жена. Водачът на автомобила “Опел” е напуснал мястото на катастрофата и е установен по-късно – 69-годишен жител на града. Другата пешеходка на 78 години е пък е ударена, докато пресича пътека тип “Зебра” на ул. “Цар Иван Асен II” от лека кола „Шевролет“.

Пробата за алкохол на 51-годишния водач е отрицателна. Жените са откарани в болнично заведение и след преглед са освободени за домашно лечение.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1962 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини