Бургаският каратист починал от инфаркт след преяждане и препиване

  • 15 ноември 2014 12:09

  • 13688
  • 5
Бургаският каратист починал от инфаркт след преяждане и препиване
©

Каратистът Раид Шемери, който загина при неизяснени обстоятелства след купон в благоевградския хотел "Луксор", е получил инфаркт, вследствие препиване и преяждане. Младежът приел и анаболи, а черният му дроб бил силно увреден от химията, която е поглъщал, съобщи Struma.com.

Младежът е повърнал вследствие на получения инфаркт и причината за смъртта му не е задушаване. Това стана ясно след направената аутопсия на младежа, извършена късно снощи в Благоевград. Приятели на спортиста са в шок, тъй като те твърдят, че не са го виждали дори да близва питие.

Майката на младежа – Маргарита, е в тежко здравословно състояние, което рязко се е влошило след трагичната новина за сина й.

Близките на Раид са в Благоевград и очакват да им бъде предадено тялото, за да го транспортират до Бургас. Все още няма насрочена дата за погребението, близките му са ангажирали хладилната камера на Гробищния парк.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
13688 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.08.24 | 15:24

3
Жалко за младия човек. Но, анаболи и алкохол, това си е направо самоубийство, дори да е неосъзнато. Мир на праха му!
нана

2015.08.24 | 15:24

5
Какво значи мир на праха му?

2015.08.24 | 15:24

4
Защо да е жалко? Пияница бияч дали ще стане човек? Само Бог знае колко хора са се разминали с неприятности, защото едно мутренце си е отишло в зародиш. Между другото се напълни само с анаболни п***и навсякъде, големи отворковци, ама като видят някой кюмюр и се крият под полата на майка си.
другата версия...

2015.08.24 | 15:24

2
Издъхналият Раид Шемери, бил личният терапевт на сина на собственика на хотел "Луксор" Н. Левунлиев, момчето има проблеми с крака си и тъй като Раид е кинезитерапевт във фаталния ден синът на Левунлиев бил на терапия. След нея той поканил Раид да му гостува в хотела. Вечерта двамата и приятели на Левунлиев - младши седнали да вечерят, пили вино. Около 2 часа след полунощ Раид се качил в стаята си с бутилка вино, там заедно с виното изпил и големи кафяви хапчета -анаболи, разказват запознати! Комбинацията на анаболи и алкохол се оказала убийствена за младия мъж. Според полицията и лекарите, направили аутопсията той е издъхнал около 2.30 часа, а е открит около 12 часа на обяд.
A4kiopek

2015.08.24 | 15:23

1
Гъз-глава затрива...

Добави коментар

Водещи новини