Погват мъчителите на старците от Малко градище

  • 05 ноември 2014 14:11

  • 3843
  • 3
Погват мъчителите на старците от Малко градище
©

В ход е мащабна издирвателна операция на извършителите на нападението на възрастните хора в с. Малко градище, община Любимец, съобщи в минутите за парламентарен контрол премиерът Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска в отговор на въпрос на депутата Десислав Чуколов.

Не мога да направя нищо друго освен да изразя дълбоко съжаление и съпричастност към жертвите на това тежко и грозно злодеяние, каза Близнашки. Мога само да констатирам, че напоследък се появяват такива посегателства върху човешката личност и върху имуществото на българи граждани, добави той.

Надявам се, че МВР ще се справи със ситуацията и скоро ще знаем извършителите на това тежко престъпление, каза Близнашки. Не мога да отрека, че съм загрижен и от случаите на самозапалване. Нашето общество изживява много тежка кризисна ситуация и дано по-скоро излезем от нея, добави Близнашки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3843 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Справедливост

2014.11.17 | 19:23

2
Според мен единственият начин е да се разреши използването на оръжие за самозащита. Явно не може д асе разчита на институциите.

2014.11.17 | 19:24

3
аз имам законен пистолет НО е много рисковано Извадиш ли го ---тръбва да стреляш Не го ли направиш ония може теб да застрелят със собственото ти оръжие Ползваш ли го----ще те затворят защото ще излезе така че бандита е дошъл на кафе пък видите ли домакина е агресивен

2014.11.06 | 10:02

1
Пратете ДАНС-те се специализираха в последно време в областта на дребните престъпници, пък и сега работят.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини