Полицията в Роман спипа неправоспособен водач с нередовни документи

  • 23 октомври 2014 09:29

  • 1138
  • 2
Полицията в Роман спипа неправоспособен водач с нередовни документи
©

Полицията във Враца установи неправоспособен водач с нередовни документи на управлявания от него автомобил, съобщиха от ОД на МВР – Враца.

Вчера около 10.10 часа служители на Районно управление „Полиция” – Роман в село Камено поле са спрели за проверка лек автомобил „Опел” модел „Вектра”, управляван от М. Д. от село Камено поле. При извършена проверка се установи, че регистрационните табелите не отговарят на спрения за проверка лек автомобил, а отговарят на лек автомобил „Рено”, със собственик с инициали Р.С. от София. Също се установи, че М.Д. управлява превозното средство, без да е правоспособен като водач.

Автомобилът и регистрационните номера, заедно със свидетелство за регистрация част II са предадени от М.Д. с протокол за доброволно предаване. На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение (АУАН) за това, че управлява моторно превозно средство, без да е правоспособен като водач. По случая в Районно управление „Полиция” – Роман е образувана преписка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1138 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
andri

2014.10.24 | 16:22

2
ooooo,bravo na Policiqta,vednaj i te da se sabudqt!!!
Гюрга

2014.10.24 | 09:53

1
Невероятно - полицията в Роман си е свършила една работа - ти да видиш!!!Полицията в Роман, дето удобно не вижда неправилно паркирани автомобили, циганските каруци , спрени по средата на улиците и шосетата, унищожените вили и лозя, пак от циганите, сборищата им, каруците, пълни с крадени дърва,българите, стоварващи дърва по тротоарите и унищожаващи градини и цветни лехи, по най-варварски начин.Е, не ще и дума - заловен циганин от Камено поле, е начин да се похвалим колко "работа" сме свършили!Пък и крием името му, като държавна тайна!

Добави коментар

Водещи новини