Зарязан любовник отхапа носа на любимата си

  • 04 октомври 2011 08:34

  • 2254
  • 1
Зарязан любовник отхапа носа на любимата си
© Интернет

Антон Донев изправен на съд по УБДХ, след като цял ден преследвал и публично нападнал бившата си приятелка, скубал и удрял 27-г. Лиляна Динева

Изпепеляващи любовни чувства към Лиляна Динева изправиха 38-годишния благоевградчанин Антон Донев пред Районния съд по дело за дребно хулиганство.

Съдия Татяна Богоева-Маркова призна за виновен лудо влюбения мъж за това, че около 11:30 часа в петък на ул."Арсени Костенцев" в центъра на Благоевград на публично място отправил обиди и заплахи към Лиляна и упражнил физическо насилие спрямо нея, пише "Струма".

Инцидентът се разиграл пред очите на десетки случайни минувачи и продавачи в близките магазини. Според акта за констатиране на дребно хулиганство Антон обиждал 27-годишната Лиляна с думите: "Курво, боклук, измет!" и я заплашвал: "Ще те закопам жива, ще те пребия, за теб няма живот в Благоевград!", след което я захапал за носа, от който шурнала кръв. Обидите и заплахите били гарнирани с удари, блъскане и скубане.

Последвайте канала на

2254 1

Коментари 1

Добави коментар
Без коментар

2011.10.04 | 11:41

1
Радвам се, че живея в България и тук има такива хора: http://tinyurl.com/neshto-hubavo-v-poslednite-dni Евала на такива хора! Успех!

Добави коментар

Водещи новини