Загиналият студент от Американския университет не е употребил алкохол или наркотици

  • 17 октомври 2014 11:27

  • 2052
  • 3
Загиналият студент от Американския университет не е употребил алкохол или наркотици
©

Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта на трагично загиналия студент от АУБ Борис Кодиков.

Това са показали резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която е извършена при аутопсията на трупа. Младежът бил напълно здрав и атлетичен, въпреки появилите се коментари, че приживе е развил мания, че страда от неизлечима болест, пише struma.bg. 21-годишният пловдивчанин полетя от терасата на столовата на студентския кампус "Скаптопара" преди седмица пред очите на стъписаните студенти. Преди фаталния полет той се обърнал към приятелите си с думите: "Гледай, братче, какво ще направя...." Лаптопът на момчето е иззет, проведени са разговори с родителите и състудентите на Борис.

Междувременно дядото на Боби, който също се казва Борис Кодиков, помоли медиите да разпространят обръщението му за смъртта на първородния му внук. "Боби беше заобиколен с внимание, грижи и обич в семейството ни и от децата, с които учеше и общуваше. Болката на родителите му от неговата загуба е още по-голяма, тъй като през 2000 г. почина и по-голямата му сестра Петра. Сега цялото ни внимание, любов и обич са насочени към третото дете на сина ми Максим - Емил, за когото съм написал в последната си книга "Родина, роден край, родов корен" под мотото "Детето на 21 век".

Дядото е автор на книгата "Българската щурмова авиация" в две издания. Без да напада никого, дядото зове за по-коректно отразяване на нещастието, сполетяло семейството му.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2052 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.29 | 15:46

2
Проблемите в държавата удрят семействата.

2015.05.29 | 15:46

3
С цялото ми уважение искам да те попитам. Какво общо има твърдението ти с това, че някой се е заразил с нелечима болест след секс без презерватив?

2015.05.29 | 15:46

1
Промили са му мозъка в скапания Американски университет. Там направо сигурно ги зомбират с лъженауката си, а може и наркотици в храната да им слагат. Абе жалко за момчето, бог да го прости и Бог да затрие Америка -империята на злото.

Добави коментар

Водещи новини