Мъж загина след като се заби в дърво

  • 13 октомври 2014 10:08

  • 1948
  • 1
Мъж загина след като се заби в дърво
©

47-годишен мъж е загинал след като катастрофира в крайпътно дърво на пътя между Добрич и Силистра. Пострадали, но без опасност за живота при катастрофата са пътниците в автомобила – един мъж, две жени и две деца, съобщиха от ОД на МВР – Добрич.

Инцидентът е станал на 12 октомври. Около 16:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път град Добрич посока град Силистра, на около 2 километра преди с. Карапелит. Установено е, че водач на лек автомобил „Пежо” със силистренска регистрация, на прав участък от пътя, губи контрол над МПС, навлиза в насрещната лента за движение и се удря с предна лява част в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото пътнотранспортно произшествие, на място загива 47-годишния водач на автомобила от град Силистра. Пострадали са и пътуващите в колата 59-годишен мъж, който е без опасност за живота, 57-годишна жена, която е с фрактура на горен крайник, без опасност за живота. Пострадали са още 37-годишна жена, без опасност за живота и две деца, от които едно 7-годишно момче, което е без опасност за живота и 3-годишно момче, което е с травма на глава и гръдна кост, без опасност за живота. По първоначална информация, причината за възникването на ПТП е заспиване от страна на водача на МПС. Работата по случая продължава по описа на Второ Районно управление на полицията в Добрич.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1948 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
доко

2014.10.13 | 15:08

1
Опитал се е да се свърже с извънземните по телепатичен път , но забравил да спре преди това. Защото на Земмята като се удариш и боли.

Добави коментар

Водещи новини