Закопчаха четирима от извършителите на побоя в "Модерно предградие"

  • 03 октомври 2011 14:47

  • 1798
  • 6
Закопчаха четирима от извършителите на побоя в "Модерно предградие"
©

Задържани са четирима от извършителите на побоя в ж.к. „Модерно предградие”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера около 18.00 часа при опит за кражба от къща на самотноживееща възрастна жена бил задържан от съседи непълнолетният извършител. Същият обаче успял да избяга. Малко по-късно се върнал с около 20 души.

Те нападнали тримата мъже и двете жени, които го заловили. Вследствие на побоя един от пострадалите е настанен в болница с фрактура на долна челюст. Другите четирима след преглед са освободени с контузни рани.

До момента са задържани четирима от извършителите, криминално проявени за кражби - непълнолетният, опитал се да проникне в къщата, Й.К. на 36 години, Я.С. на 19 години и Е.М. на 31 години, всички от София. Образувано е досъдебно производство. Задържани са с полицейска мярка за срок от 24 часа. Работата по установяване и задържане на съучастниците им продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1798 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Qwe

2011.11.01 | 00:07

6
Да арестуват всичките 20 за ра разберат че саморазправатате не се толерира.
Toto

2011.11.01 | 00:06

5
Включете на живо Вашата колежка М.Б., информацията която сте публикували тук, всепак, да не накърните нечии права и достойнства - отговаря ли на действителността? М.Б. най-точно ще предаде събитията. Нещо да не бъркате, може би Й.К. , Я.С. и Е.М. са искали само да си откъснат плодове от висящите навън клони, за да нахранят бременните си булки и многобройна челяд, а съседите на бабата да са им вдигнали скандал и да са се разправяли грубо с тях??? Все пак, недейте така, те, хората, какво толкова. Да не вземат сега пък да ги обвинят и да им наложат присъди!
Бай Асен

2011.11.01 | 00:06

4
Интересно ми е как ще бъде отразено това в нашите "независими" и "обективни" медии(ако изобщо бъде отразено). Бас ловя, че от девет кладенци вода ще донесат, само и само да не излезе мангал виновен.
Az

2011.11.01 | 00:06

3
Мангалите в районното ги галят,черпят със скъпо усики,мезенце...А на изпроводяк им думат: -Нали знаете за кой да гласувате....Поздрави от боко и цвъко !
Зайо

2011.11.01 | 00:06

2
Де-е-еба и мангалитеим, де-е-еба! Ама то номер 4 добре го е казал, даже много точно! И тия манговци ще се отърват! Ле-ле-е-е, ако беше някой българин, ма-а-ани, ма-а-ани, ще бъде пишман! Ще го съдят, ще го пишат по вестниците. Сигурно и оная тъпа журналистка ще се "включи"! Ма знам ли, тя може и да не е тъпа, може да има ОСНОВАТЕЛНА причина да защитава мангальете, ъ?!
Az

2011.11.01 | 00:05

1
Другари и другарки гербреристи ! Още ли вярвате в своя мутренскокомунистически идол бойко сикаджията ? Още ли си мислите че му пука за нас българите ! ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТ МУ ПУКА Е ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ЧРЕЗ ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ , ЗАЩОТО ТЕ СА НАЙ МАНИПУЛИРУЕМИ ЗА БЕЗ ПАРИ ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ЗА ГЛАСУВАТЕ ЗА ЦИГАНИЗАЦИЯТА И ОБЕДНЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА !

Добави коментар

Водещи новини