Хванаха младеж, катстрофирал с краден джип

  • 03 октомври 2011 14:20

  • 1320
  • 1
Хванаха младеж, катстрофирал с краден джип
© Булфото

Служители на Районно управление „Полиция” (РУП)-Костинброд заловили 22-годишен, катастрофирал с противозаконно отнет джип „Тойота Круизер”. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. Задържаният младеж изтърпявал присъда при лек режим в затворническото общежитие - Казичене.

Рано тази сутрин в оперативната дежурна част на районното управление в Костинброд бил получен сигнал на тел. 112 за самокатастрофирал лек автомобил “Тойота Круизер 200 С” в село Бучин проход близо до разклона за град Годеч. Пристигналият на място автопатрул установил, че потрошеният при инцидента джип, бил противозаконно отнет от младежа, който го шофирал – 22-годишния В.С. Автомобилът бил собственост на частна фирма, занимаваща се с отглеждане на коне в село Горни Окол, Самоковско. В.С. бил нает да се грижи за тях и имал уговорка със собствениците след два месеца, когато излежи присъдата си, да бъде назначен да работи за постоянно.

Пред полицаите младежът разказал, че искал да види своя приятелка, която живеела в Годеч. Импулсивно взел решение открадне ключовете от скъпоструващия автомобил и да пътува с него до Годеч като се надявал след няколко часа да се прибере и никой да не разбере за стореното от него.

По случая се води дознание. В.С. бил предаден на затворническото общежитие в Казичене.

Последвайте канала на

1320 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.03 | 20:15

1
Чудя се с кой акьл са пуснали вьлкьт да охранява стадото.Ако си беше в кауша нямаше да потроши колата на човека.Сега е редно управата на затвора да плати щетите по джипа.

Добави коментар

Водещи новини