Студент от Американския университет падна от 3-ия етаж и загина

  • 09 октомври 2014 13:43

  • 4695
  • 1
Студент от Американския университет падна от 3-ия етаж и загина
© Булфото

Младеж на 21 години от Пловдив е починал днес вследствие на травмите, които е получил след падане от терасата на спортната зала на Американския университет в България.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова, цитирана от БТА. Сигналът за инцидента в университетския комплекс на АУБ в Благоевград е получен в полицията днес около 12.30 часа. Младежът е закаран в реанимация на МБАЛ Благоевград в тежко състояние. 10 минути след приемането му в реанимация младото момче издъхнало. По първоначална информация няма данни за извършено престъпление, каза Шаркова. Работата по случая продължава, добави тя.

От университета изпратиха писмо до медиите, в което изказват съболезнованията си на близките на починалия младеж. Президентът на АУБ Кевин Аспегрен съобщи, че близките на студента са уведомени и от уважение към тях името му ще бъде запазено в тайна. Когато се изяснят още детайли, университетът ще може да коментира. „Студентите ни са уведомени и в момента при тях има на разположение психолози. Изразяваме дълбоки съболезнования към семейството и приятелите на студента“, каза Аспегрен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4695 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
123

2014.10.11 | 11:11

1
Ужас, трагедия.. Жалко за момчето

Добави коментар

Водещи новини