Кюстендилец заплашва да се самозапали в деня на изборите

  • 03 октомври 2011 14:02

  • 859
  • 3
Кюстендилец заплашва да се самозапали в деня на изборите
©

Бивш служител на пътностроителна фирма заплашва да се запали в деня на изборите.

Пред Радио „Фокус” – Кюстендил Александър Васев посочи, че отчаянието и липсата на адекватни мерки от страна на държавата ще го принудят да предприеме крайни действия в своя протест.

„В случай, че няма резултат от моя протест, в деня на изборите ще застана на центъра на площада, с горелка и една туба бензин, за да се разчуе. Това вече не се търпи, такова бездушие към обикновения българин”, каза Васев. Той посочи, че вече е провел мирен протест пред Народното събрание, където никой не му е обърнал внимание.

„Имах всички разрешителни, протестът ми премина мирно, не ми разрешиха да е гладна стачка, покрай мен минаваха десетки депутати, но обръщаха глави в страни”, разказа Васев. Той е един от десетките бивши работници на кюстендилска пътностроителна фирма, които останаха няколко месеца без заплати. Сега фирмата му дължи около 7000 лева, бившият работник е завел дела, има и изпълнителен лист за изплащане на парите, но е поставен в дългия списък с кредитори, на първите места, в който са няколко банкови институции. „Аз само чакам, няма пари.

"Писах и до министър-председателя и получих отговор, че в следващите дни служител на неговия кабинет ще ме приеме в столицата. Надявам се да има някакви действия срещу тази фирма. Такива като мен са десетки и всеки се бори сам. Ако нищо не стане – ще стигна до края”, допълни Васев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
859 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.13 | 12:02

3
Ami neka se pali... Shtom taka e reshil...Ako naistina e reshil...Nikoj ne moje da go spre...Negova si rabota....Stiga da ne vredi na drugite...
До 1

2013.08.13 | 12:02

2
А бе човекът го прави от зор.Знаеш ли колко проблеми трябва да има за да стигне до тук.Още по-лошо няма и кой да го чуе.Ех мъкааа,мъкааа.Ти долу под мен дано никога да нямаш неговите проблеми.

2013.08.13 | 12:02

1
Явн си добре задоволен щом си толкова бездушен пожелавам ти да си на неговото място.Според мен ако е наистина решил да си слага край на живота да отнесе сьс себе си и този на този който го е завлякьл с парите така ще е по ефективно един измамник по малко

Добави коментар

Водещи новини