Двама мъже са арестувани за купуване на гласове в Сливен

  • 03 октомври 2014 21:31

  • 1631
  • 2
Двама мъже са арестувани за купуване на гласове в Сливен
©

Двама мъже са арестувани за купуване на гласове в Сливен, информират от полицията. С постановление на Окръжна прокуратура-Сливен е възложено на ОД МВР-Сливен да извършат проверка във връзка с получен сигнал за подготвяна престъпна дейност за купуване на гласове за предстоящите избори на Народно събрание, съобщи МВР.

В резултат на разследване на 2 октомври е задържан мъж на 41 години от Сливен. Работата по случая продължава. Процесуално-следствените действия се извършват под надзора на Окръжна-прокуратура-Сливен.

На база докладван от служители на районното управление на МВР в Сливен оперативен сигнал Районната прокуратура образува досъдебно производство за извършвана престъпна дейност, насочена срещу политическите права на гражданите.

От проведените оперативно-издирвателни действия днес е установен и задържан мъж на 52 години от Сливен. При последвалите процесуално-следствени действия в дома му, претърсване и изземване, са намерени и иззети списъци с имена и лични данни. Той остава в ареста за 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържания продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1631 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
KUR ZA GERB

2014.10.04 | 23:54

1
glasove kupuvat gerb,bsp,dps,bareka

2014.10.05 | 03:41

2
Kzde si propusnal Ataka?

Добави коментар

Водещи новини