Задържани са 10 нарушители на държавната ни граница

  • 02 октомври 2011 13:08

  • 919
  • 0
Задържани са 10 нарушители на държавната ни граница
© Интернет

Гранични полицаи задържаха десет нарушители на държавната граница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

След получен сигнал от термовизионна система за наблюдение в землището на с. Маточина вечерта на 30 септември около 22.30 часа гранични полицаи от ГПУ Свиленград заловиха четирима мъже, без документи за самоличност. Те преминавали българо-турската граница, по техни данни иракски граждани на възраст от 29 до 34 години. Задържани са в помещение за временно настаняване на лица в Свиленград.

Гранични полицейски наряди от ГПУ Петрич извършили проверка на Кулата на международен влак, идващ от Гърция. Във вагон, натоварен с тръби, открили двама мъже, укрити под тях. Те били без документи за самоличност, по техни данни граждани на Пакистан. Задържани са в ГПУ Петрич.

На 30 септември в 10.30 часа в землището на с. Нова Ловча, общ. Хаджидимово в момент на преминаване през гръцко-българската граница гранични полицаи от Гоце Делчев задържали четирима - 23-годишен български гражданин и трима афганистанци на възраст 19,20 и 22 години.

При извършената проверка на афганистанските граждани били открити гръцки предупредителни документи от полицейския участък в гр. Орестиада, Гърция за напускане пределите на Р. Гърция от 15.09.2011 г. за 30 дни. Задържани са за 24 часа, работата по случая продължава.

Последвайте канала на

919 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини