Пламен Устинов: Алексей ме заплашва с разстрел пред семейството ми

  • 02 октомври 2011 09:58

  • 5440
  • 6
Пламен Устинов: Алексей ме заплашва с разстрел пред семейството ми
© Интернет

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна пращаше непрекъснато хора от охраната си у нас, каза Пламен Устинов, обвинен по делото „Октопод“, бивш служител на НСO в предаването "Насреща Люба Кулезич" на ТВ7.

Тези хора, които идваха у нас ги чух да казват „Ще застреляме теб и децата ти“, каза съпругата на Пламен Устинов Ангелина, която е втора братовчедка на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Подписах декларация, която беше инициирана от адвокатите на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, които неистово искаха да го извадят от ареста. Тази декларация беше до американския посланик и тя целеше да дискредитира службите в България, разказа, бившият приближен до „Октопода“.

Заплахите от Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна са започнали от февруари, откакто е дал показания по делото „Октопод“. Устинов е решил да проговори, защото са му омръзнали постоянните заплахи към него и семейството му.

 

Последвайте канала на

5440 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.03.04 | 21:48

6
Време е Алексей Петров за влезе в затвора завинаги..
maloumna balgariq

2011.10.03 | 14:22

3
daite da gi zapalim da se saberem i da gi napravim na balsam ili 6ampoan . maloumna balgariq i sbarkana
mitko

2014.03.04 | 21:48

5
Ти ми се виждаш простоватичък . Е това е най-страшно за България.
arhar

2013.12.19 | 05:39

4
Всички знаем, че и Гоце, и доц. Ал. Петров са апаратчици на ДС ... Възниква въпросът : Дали Гоце има само един апартамент от 65 кв. м. или е млад милиардер ? Затова смятам, че Гоце трябва да застане пред детектора на лъжата, за да видим дали е млад милиардер или мултимилионер, сиреч дали има фабрики, хотели, кораби и т.н. чрез офшорки и псевдо - олигарси ! Ето оттук трябва да се започне, за да видим кой кой е и респ. кой казва истината и кой лъже ! Останалото е пак бранене на статуквото и лицемерие ... Много се говореше и за КРЕМИКОВЦИ и се разбра как едни 700 млн лв държавни пари влезнаха от едната страна / инвестиции от държавата / и излезнаха от другата / в нечии джобове / ... Интересното е това, че Гоце мълчеше и по този въпрос ! А трябваше да отвори тема и да попита къде отидоха тези държавни пари !?
kinesiotapebg.eu

2011.10.02 | 17:39

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
hgf

2011.10.02 | 15:31

1
http://www.filesonic.com/file/2181269941/Evil Angel - Eloa.wmv

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини