Двама загинаха при тежка катастрофа край Дупница

  • 27 септември 2014 17:03

  • 4340
  • 1
Двама загинаха при тежка катастрофа край Дупница
©

Тежка катастрофа стана на изхода на Дупница по посока Самоков.

Първоначално бе съобщено за един загинал – 50-годишен мъж от София. Час по-късно стана ясно, че инцидентът е взел и втора жертва - Н. Ч., който бе тежко ранен в пътния инцидент, имаше счупени ръце, крака, таз. Той издъхна в линейката, която пътуваше от Дупница за "Пирогов".

Загиналите са пътували с Фиат към Дупница. Шофьорът изгубил управление над автомобила и се ударил в спряло Ауди, съобщава struma.bg.

Фиатът буквално минал през предния капак на Аудито и се спрял встрани. 50-годишният мъж загива на място. В автомобила са пътували трима души.

Шофьорът на Аудито, 21-годишният Е.Х. от Дупница, е със счупен череп, установен след преглед на скенер. Настанен е в реанимацията на хирургичното отделение в Дупница.

Причината за катастрофата се изяснява, съобщиха от полицията.

Мястото на инцидента е посетено от началника на КАТ - Дупница Радослав Боюклийски и заместник началникът на ОД на МВР - Кюстендил Ивайло Дамянов.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4340 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
уточнение

2014.09.28 | 03:46

1
///Причината за катастрофата се изяснява, съобщиха от полицията.////...........само не си мислете,че е от високата скорост неопитността на водача и мокрия път

Добави коментар

Водещи новини