Арестуваха младежи в Благоевград за нанесен побой

  • 29 септември 2011 10:25

  • 881
  • 0
Арестуваха младежи в Благоевград за нанесен побой
© Булфото

Двама младежи са задържани в полицията за нанесен побой в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на МВР. Фалшиви сигнали за инциденти в различни квартали на областния град усложниха допълнително работата на полицейските служители.

Към 20.30 часа снощи на тел. 112 е получен сигнал за събрало се множество на ул. „Балкан” в подкрепа на двама пострадали при побой. Изпратеният полицейски екип установил, че двамата мъже били нападнати на ул. „Трети март”.

Пострадалите – на 20 и 37 години са прегледани и освободени. Полицаите установили побойниците и скоро в Първо РУП са задържани двама младежи, и двамата криминалнопроявени. По случая е образувано полицейско дознание. Продължават процесуално-следствени действия за документиране на случая, предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура.

След инцидента с двамата бити мъже в кв. „Предел” възникнало напрежение сред жителите му. Изпратени са полицейски сили от „Охранителна полиция”, проведени са разговори и с местните лидери и не са допуснати нарушения на обществения ред. През изтеклата нощ в квартала е осигурено засилено полицейско присъствие. Обстановката е спокойна, няма напрежение и инциденти. Полицейски патрули ще дежурят и днес.

От областната дирекция съобщават за получени вчера на тел. 112 няколко фалшиви сигнала за инциденти в различни квартали на Благоевград, което е усложнило работата на полицейските служители. Авторите на злонамерените обаждания ще бъдат установени и санкционирани.

Последвайте канала на

881 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини