Проговори момичето, заради което беше убит 17-годишния боксьор Евгени

  • 08 септември 2014 09:35

  • 21164
  • 13
Проговори момичето, заради което беше убит 17-годишния боксьор Евгени
©

Не спират да ме заплашват във Фейсбук. И познати, и непознати искат да ме убият. Да наранят семейството ми. Всички ме обвиняват. Страх ме е да изляза, да се върна в училище, да си отида вкъщи.

Това споделя пред в. „Телеграф“ „фаталната“ Деница – момичето, заради което, както е една от версиите, стана жестоко убийство в столичния жк „Левски“. На 1 септември гаджето на Деница – Митко наръга смъртоносно 17-годишния Евгени Тодоров. Седмица след трагедията 15-годишното момиче изплаква мъката си. Всички медии тръбят, че двете момчета са се клали заради нея. Съсипана от страх и срам, Деница отказва да се храни. Разговаря само с родителите си. „Не съм била никога с Ево! Никога не ми е бил гадже и аз не съм причина за станалото“, казва през сълзи момичето. Деница твърди, че конфликтът между Евгени и Митко започнал седмица преди убийството. Преди това двамата не знаели нищо един за друг.

Тогава Дени и Митко чакат на автобуса на спирката в жк „Левски“. Към тях се приближава Ево с негов приятел - Боби. „Какво ме гледаш накриво?“, обръща се изнервено боксьорът към Митко. „Не бе, брат, не те гледам накриво“, му отвръща момчето. „Искаш ли да ти сваля обецата от веждата?!“, продължава, по думите на Деница, да се заяжда Евгени. Секунда след това боксьорът и аверът му се нахвърлят срещу младежа. Той вади бокс, който носи в себе си за самозащита след обир в дома му, и удря по няколко пъти нападателите си. Те обаче вземат надмощие и го пребиват. Още на следващия ден пострадалият открива Боби и Ево във Фейсбук и започва да ги заплашва. „Пишеше им, че ще ги намери и ще ги убие. Даже се карахме. Правиха се на мъже и тримата“, признава през сълзи момичето.

Във фаталния ден тя и Митко тръгват към 16 ч. към работата на майката на Деница, за да вземат храна. По пътя виждат Евгени и двама негови приятели. „Ево тичаше срещу нас с всичка сила. Застанах пред него и закрещях да се маха. Той само ме бутна и и започна да налага Митко с една гумена палка с шипове“, спомня си момичето. Трите момчета повалят Митко на земята и започват да го ритат. Бащата на Митко, който е в близкото кафене, виждайки мелето, се втурва за спасява сина си. Преди да успее да стиген до него обаче Митко се сеща, че в доба си има сгъваем нож и го вади, за да стресне нападателите си и те да го оставят. „Ево не видя острието. Засили се пак да удари Митко и тогава се намушка сам с ножа“, категорична е ученичката. Секунди след това боксьорът се свлича на земята и започва да крещи от болка. „Мите, какво направи, бе?!“, крещи Деница на гаджето си. „Не знам, не знам какво стана“, отвръща й объркано момчето.

Последвалите събития се развиват с фатални детайли. Линейката закъснява с 40 минути. В реанимобила лекарите вливат 8 банки кръв на пострадалия. Когато пристигат в „Пирогов“ и го подготвят за операция, Евгени издъхва. „Изключително много съжалявам, че момчето почина. Не трябваше да става така“, ридае Деница. Твърди, че няма сили да живее. „Не издържам вече. Всички ме мразят, всички си мислят, че аз съм виновна, а то беше инцидент. Не спират да ме заплашват във Фейсбук“, споделя изплашената Деница и добавя: „Ще се самоубия. Ще спра да ям и да се свършва“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
21164 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Много сте интересни

2015.12.28 | 15:25

13
Много сте ми интересни хората, които коментирате, колко лесно манипулативни сте. Миналата седмица медиите представиха "обективно", че циганин е наръгал боксьор и почнахте да ги пращате на луната, в концлагери и къде ли не. Сега медията обръща гз, като фурнаджийска лопата и всички почвате "аман от татуирани боксьорчета, олигофрен". Съажалявам само, че не осъзнавате какъв инструмент за крадене на пари сте, когато ви дадат едни 20лв да даете съгласието си да ви ебт още 4 години. Горд съм, че съм българин, срам ме е от народа си!
Дидо

2015.12.28 | 15:23

12
Само аз ли забелязах интересния факт, че линейката е закъсняла с 40 МИНУТИ? А ако бяха дошли навреме, дали нямаше да се размине без фатален изход? Значи, лежи човека с прободна рана, кръвта му изтича и 40 минути чакат линейка...Това просто само тука може да се случи
guess

2015.09.25 | 18:20

11
каквото повикало такова обадило...като го раздава голям бияч че и със групичка отрепки, трябва да е бил готов да погледне нещата...от два метра под земята...малоумник боксьорче така ти се пада сега тапако
ventsi

2015.09.25 | 18:20

10
Една отрепка по-малко на този свят. Познайте какво щеше да излезе от тоя олигофрен на снимката, ако не беше загинал?
mrsna prostit*tka

2015.06.17 | 17:18

8
za tiq luji i az veche te namrazih bokluk dolen ,dano priatelq ti ciganin nikoga ne izlezne ot pandelata
a

2015.06.17 | 17:18

9
А момичето какво е виновно, че някои се правят на мъже, бе? Боксьор, целият в татуси, ходи с група от 3-4... Да бе мирно седя, не би чудо видяла
nikksk

2015.06.17 | 17:18

7
Разни прости боксьорчета дето се мислят за голямата работа... нека видят какво става. Нали се правят на големи биячи всеки път... Един боклук по-малко!

2015.06.17 | 17:18

6
понеже е пълно с лайна с претенции....затова има и простотия и....трупове. А колко по-рационално могат да използват пилешките си мозъци тея деца Защо съсипват живота си и този на родителите си?! МЕГА ПРОСТОТИЯ
xxx-1

2015.06.17 | 17:17

5
продали са му органите на ево

2015.06.17 | 17:17

4
Vseki Den ima izbiti bulgari ot Zigani s nojovi,Villi ,Bradvi mnogo invalidi ostavat,a po selata da ne govorim tam starite xora kato myxi gi izbivat tova mrusno prokliatie do6lo v Bilgaria nare4eno Zigani..,lo6oto na Bulgarite e ,4e dokato li4no ne my izdut glavata neviarvat i nemogat da si predstaviat kakvo naistina mrusno pleme sa Zig-e..

2015.06.17 | 17:16

3
ДBа ман гала по малко,а на тая да и е за урок,да не ходи c джагали,толкоBа българ4ета има.

Добави коментар

Водещи новини