Учители към ученици: Не се бийте с полицията

  • 27 септември 2011 15:50

  • 2069
  • 2
Учители към ученици: Не се бийте с полицията
©

Пловдивските учители призовават учениците да не провокират полицията при участието си на протести. Според преподавателите имат право да ходят на протести и да заявят личната си позиция. Това обаче не трябва да  застрашава живота и здравето им и не трябва да нарушават обществения ред, каза още Стайкова.

Указанията, които преподавателите са дали са по молба на Трето районно управление, тъй като сред арестуваните снощи участници в сблъсъците с полицията имало предимно ученици.

Няма издадена заповед за недопускане на нашите ученици на протести, съобщи за Дарик изпълняващият длъжността началник на Регионалния инспекторат по образование в Пловдив Иванка Киркова. Непрекъснато следим случващото се в града, дадени са указания на директорите, правят се извънредни часове на класния ръководител и родителски срещи. Поддържа се постоянен контакт и със служителите на реда, с цел предотвратяване на инциденти като снощния, допълни Киркова.

По непотвърдена информация образователни инспекторати в страната са издали заповеди за недопускане на ученици на организирани протести в подкрепа на жителите на Катуница.

Последвайте канала на

Novini.bg
2069 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипч

2014.01.11 | 21:27

2
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипчее 11/12г. Закупи от нас !!!

2014.01.11 | 21:27

1
Maйка ти деба, мръсна деба, не ти ли писна да спамиш ве, животно.

Добави коментар

Водещи новини