ЕКСКЛУЗИВНО: Цар Киро се укрива в комплекс SPS в Пловдив!

  • 26 септември 2011 21:43

  • 18938
  • 44
ЕКСКЛУЗИВНО: Цар Киро се укрива в комплекс SPS в Пловдив!
©

Кирил Рашков се укрива в хотелски комплекс SPS в Пловдив. Това заяви пред Novini.bg лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Цар Киро се крие там след сблъсъците в Катуница. Хотелът се намира в ж.к. Тракия в близост до Метро. Според лидера на ВМРО той е бил със сигурност до обяд в хотела и е напълно възможно той да е все още сред гостите на SPS.

Пред Novini.bg Красимир Каракачанов потвърди, че заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов е арестуван във Варна. Костадинов, който е и кандидат-кмет на морската столица е бил задържан в близост до мол Варна след сблъсъците в близост до циганската махала. Лидерът на ВМРО поиска незабавната оставка на вътрешния министър Цветан Цветанов, който заради бездействието си е отговорен за размириците в страната, заяви Каракачанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
18938 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2011.09.27 | 22:49

35
HORA NE SE MISLETE ZA SHVABI (VOLEN SIDEROV) NE E (ADOLF HITLER) .. VIE NE STE CHISTA RASA.. KAT ISKATE MYST PRAVETE GO NO NE KYM MIRNI HORA..kazvate mrysni bili ciganite takiva sa no zashto..vie ste plashta li toka im vodata im..i togava kak taka sa mrysni raznasqshti bolesti?????kajete mi koi ot vas e platil ili lishil sebe si ot neshto za ciganin..DA MOJE BI 90% OT CIGANITE SA TAKIVA JALKI I DOLNI KOITO ZASLUJAVAT DA GI INTEGRIRAT NO DR 10%NE GO ZASLUJAVAT IMA HORA KOITO SI PLASHTAT DANAKA REDOVNO I TO S TRUD I MYKA..
Ссс

2011.09.29 | 22:02

44
Тези 10 % са необходими косвени жертви, не можеш да поставиш интереса на малцинството над този на мнозинството в собстеваната си Родина изруде. Смърт за циганите, смърт за организираната престъпност, смърт за хората осигуряващи паравани на тези, които се гаврят с българския народ. Ако не ви пука за вашия живот, вдигнете се заради вашите деца, защото те са единственото, което ще остане след вас, или може би искате да ги гледате избивани от циганската сган. Смърт за паразитиращата напаст ! България над всичко!
LUDAS

2011.09.27 | 22:38

10
A WE EI MANGAL NEDEI DA ZNAESH MNOGO
Foreigner

2011.09.29 | 22:02

43
Във - Европа ще ни приемат,само и само когато станем и покажем че сме единнии и че сме Държава.Това ли ви е добрата икономика, господин - Борисов - с всички останали партийки и депутати - банки с кредити,пирамиди,казина и прочее скапани институций. Както и когато една частна фирма - наема специалисти за да работят в нея,така трябва и да е Държавата ни. Хора на постове които могат искат и работят за тази държава.Съединението правело силата...хмммм с кой ще се съединяваме аджеба не мога да разбера!!!. Обединението на народа прави силата - А вие вътре господа - Министри и Депутати - КОГА ЩЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ ЩЕ СТАНЕТЕ ЕДНО ЦЯЛО И ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА...??? - питам ви -Аз.Казах. http://www.vbox7.com/play:bc76a296
мк

2011.09.29 | 22:02

42
"Цар Киро е категоричен: Който ме нападне, ще му отрежа главата!" Много е нагъл!!!
fuck off

2011.09.29 | 22:02

41
namerete go tozi mrasen mangal i go obesete na plo6tada
pepino

2011.09.27 | 22:39

11
Хора , някой си играе отново с нас . Това с Катуница е провокация облечена в червено . Внимавайте на какво се връзвате .
8888

2011.09.29 | 22:02

40
Пепино,колко ти дадоха от Герб за да изфабрикуваш това "гениално" умозаключение? Идиот!
ivanov

2011.09.27 | 22:47

30
prav si batka,vsi4ki tyk sa polydeli i iskat smurt za cigani,kfo sa se filmirali 4e sa nazisti vsi4ki,4istata rasa,xybavo biite gi mangalite zaslyjavat ama tfa s hitler e megasmeshno i volenkata e ebasi poziora,Vsi4ko e film i tatur za naroda

2011.09.27 | 22:40

13
до 29 каква югославия ти се привижда какви комунисти какъв Сорос -ето ти истината цигани убиха 2 мом4ета медиите се изпокриха полицаите пазят убииците хората тръгнаха да протестират те пък хванаха да ги арестуват а пък журналистите да им снимат лицата те в Европа това го няма протеста не е расизъм
AJ4A

2011.09.28 | 13:37

39
"Циганите убиха две момчета ......" А знаеш ли колко фамилии са затрити, колко къщи са разрушени, колко хора са били изселени, лишени от право на труд и пратени в лагери от комунистите???? Е, ти какво направи и какво правиш и в момента за да няма повече комунизъм на Земята!?!? Образование имаш ли, а трудов стаж, чужди езици знаеш ли ....... в цирковите представления на коминтерна наречени "свободни и демократични избори" участваш ли ???? Мога да продължа с въпросите си, ама няма смисъл. Ако бяхме НАРОД, а не ПЛЕМЕ, нямаше да могат така да ни насъскват едни срещу други. Ако имаше държава, такива като Бойко нямаше да са на власт, а убийците и престъпниците щяха да са отдавна там, където им е мястото - включително и тези, които си мислят, че имат право да палят къщи, да бесят и изселват хора заради цвета на кожата им и да "раздават правосъдие", подобно на т.нар. "народно" правосъдие от годините след 09.09.1944 г. По делата им се познават кои са ПРОЛЕТАРИИ-БОЛШЕВИКИ и кои истински патриоти! БЪЛГАРИЯ е на всички БЪЛГАРИ, а за престъпниците трябва да има СЪД И ПРИСЪДИ, ама псевдо-патриотите анархисти и дума не обелват за правосъдната система на държавата, доминирана от тъмно-червени креатури, грижещи се за "рахатлъка" както на техните болшевишки господари, така и на техните слуги и движещи сили!
Foreigner

2011.09.28 | 07:02

38
Проблемът е скапаното "правителство"последните 21 вече години.Иска се първо един твърд военен режим от 3 до 5 години, всеки да си седне на задника.А полицаите да са с двама военни с автомати - да се чувстват сигурни и защитени.Но това трябваше да стане още - 91,92година. Визирам - раздъжавяването на предприятията,престъпноста итн - и прочее всичката гадост която заля през изминалите години - Държавата ни.
avenger74

2011.09.27 | 20:50

8
браво приятел!който и да си ти.и аз мисля и искам абсолютно същото-военен режим най малко 5г.с военен час.да се направи конфискация на всички незаконно забогатели.те се знаят кои са.на всеки 100м да има танк или полицейска кола.полиция и армия да имат повече права.а тези същите да бъдат слуги само на народа си.лошото е че иван костов унищожи още през 1992 армията ни.и сега това за преврат и военен режим би било много трудно.нека да вземем примера на чили.ако не беше пиночет още щяха да бъдат като колумбия.мексико,аржентина и бразилия.сега ние сме като тях.и няма изглед дори и в далечно бъдеще да се оправим.всички вече видяхме "новия морал на герб".и те излязоха слуги на цигани и т.н.ДОКОГА ЩЕЕ ТАКА?

2011.09.27 | 16:52

5
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ! До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни цигани, те само ядоха баницата... Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези примитиви, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от “атрофирали мозъци”, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, “Разделяй и Владей”, това е целта им !!! Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да “ошушкат” България и да направят българите, най-големите “мизерници” в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, “Дон Цеци-Цветелин Кънчев”....”отворено общество”...??? Крайно време е да разберем, че не сме “Стадо”, защото “Стадото” не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било “царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко”, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с “най-перверзно удоволствие”. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не мърша, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има “двоен стандарт”, не са виновни циганите а правителството! И в Канада живеят цигани, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!! Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата! Разпространявайте тази статия, защото тука “платените драскачи”, които имат задача да насаждат “етническа омраза” са безброй много.....много, много са, платените драскачи в форумите!!!
AJ4A

2011.09.28 | 01:47

37
Май точно ти си от т.нар. от теб платени драскачи, при това служещи на комунистическата сган! Защо точно сега тръгна да настройваш хората да скачат на властта, точно 1 седмица, след като твоя кумир агентът Гоце каза, че положението в България е предреволюционно!?!? Да сме били оставили обикновените цигани ........ за престъпниците си имало държава, полиция и затвор, така пишеш, а после казваш, че било време да се "даде урок на държавата", да се протестира срещу правителството! За какво бе ........ заради едно убийство или заради това, че комунистите се усещат, че дните им са преброени и са готови да тласнат страната ни в етническа война като в бивша Югославия, ползвайки такива недоразумения като теб! Къде беше да протестираш в предишните години, докато фамилията Рашкови отново е безчинствала, докато е произвеждала нелицензиран алкохол, докато хора, предполагам отчитащи се пряко на тях са вършели зулумите на запад, за да подкопават обществения строй там!?!? На Америка й трябвало конфликт на Балканите за да запалела война в Европа ....... с такива американофобски изцепки сигурно се надяваш братушките да те назначат и теб за милионер!?!? За какво й е на Америка война, като Европа и без война е пред финансов колапс??? А култувото ти писание, че Сорос свалил Жан от влест ..... само доказва каква промивка си и колко заблуден си, така че ... просто спри и се замисли (ако все още има с какво да мислиш де), чак тогава пиши подобни бръщолевения! Само искам да те попитам .... знаеш ли колко жертви има в България следствие на самозабравили се комунистически олигофрени или техните отрочета, колко полицейски и прокурорски дечица убиха хора на пътя и къде бе ти тогава за да протестираш и да искаш изселването на тези комунистически отрепки и техните семейства!?!? Къде бяхте ти и тези като теб тогава и защо тогава не викахте смърт на болшевиките и техните безнаказани роднини???? Е, то е ясно защо ...... мечтаеш си някой ден някой и на теб да подхвърли някой комат хлебец, я под формата на бизнес, я од формата на сладък пост, а в същото време добре се ориентираш, че единствените, които дават на незаслужаващите за сметка на заслужаващите са ..... Жан, Сергей, Гоцэ и тем подобните комунистически недоразумения!!!!
fes

2011.09.27 | 22:44

24
Колега а къде забрави др.Станишев и др.Доган?????
йордан

2011.09.27 | 22:40

15
СПОДЕЛЯМ НАПЪЛНО МНЕНИЕТО,ТОВА НЕ Е РАСОВО ДИСКРИМИНИРАНЕ ,А В ИНТЕРЕС НА СПАЗВАНЕ НА НАШИТЕ ЗАКОНИ.

2011.09.27 | 22:39

12
Napulno sum suglasna s komentara.Ne6ata izlizat izvun kontrol.Za dvoiniat standart y vsi4ki privilegii ciganite niamat vina,vinata e v pravitelstvoto i upravnicite koito im gi davat.Jalkoto e 4e v takuv moment ima politici koito se vuzpolzvat ot suzdalata se situacia za da razdeliat y oburkat o6e pove4e horata y po tozi na4in pe4eliat dividenti.Glavniat problem e 4e 4ovek ubiva suvsem predumi6leno drug 4ovek.Ubiecat e zaloven y 6e polu4i nakazanieto si i vsi4ki se nadiavame da polu4i naistina tova koeto zaslu6ava a ne niakakva formalna prisuda.Glavniat problem e 4e horata ot Katunica sa podavali oplakvania sre6u familiata na kiril rashkov y nikoi ne obru6a vnimanie(dali za6oto ima priqteli na koito pla6a za da si traiat),i tova v produl6enie na godini.Vsi4ko ostanalo e rezultat ot tova bezdeistvie i ignorirane na problema.Neka upravnicite ot koito e zavisilo tova da poemat svoiata otgovornost,za6oto v na6ata mila rodina,dokato ne se slu4i ne6o lo6o nikoi ne si murda prusta za ni6o.A kogato reshat da napraviat ne6o,veche e prekaleno kusno.Nikoi y s ni6o ne moje da vurne 2 chove6ki jivota.
Gnomit

2011.09.27 | 20:11

7
аз имам друга идея.. да вземем да ги "направим на сапун буквално" всички цигани за 10-тина години ще отшуми "скандала" ... Както хитлер избиваше еврейте , така и ния циганетата :)
НАЙ-ВЕРНИЯ КОМЕНТАР

2011.09.27 | 11:50

3
ЧЕТЕТЕ ГО И НЯМА ДА СБЪРКАТЕ - РАЗГРАНИЧЕТЕ СЕ ОТ РАСИСТКИТЕ ЛОЗУНГИ - ЩЕ ОБЪРНАТ ВСИЧКО СРЕЩУ НАС
Rv

2011.09.28 | 01:08

36
Съгласен съм с bin какви царе бе хора ...... Това е циганин държавата е НАША ние казваме те спазват!!! биле сме 500 години поробвани и сега ли трябва??? ..................
mariana

2011.09.27 | 22:48

34
искаме просто ромите да знаят, че законите важат за всички
....

2011.09.27 | 22:48

33
ВМЕСТО ДА КРАДАТ НИВИТЕ ДА ХВАНАТ ТЕ ДА ГИ ОБРАБОТВАТ - хем за тях ще има хем ще върашат полезна работа.

Добави коментар

Водещи новини