Моторист загина след удар в дърво

  • 25 септември 2011 09:35

  • 1673
  • 0
Моторист загина след удар в дърво
©

32-годишен мъж загина след удар в дърво, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен.

В Районно управление “Полиция” – Шумен вчера е получен сигнал, че край пътя между селата Черноглавци и Габрица са намерени 32-годишният Б.Н. от село Черноглавци и управляваният от него мотоциклет, без регистрационна табела.

Изпратеният на място медицински екип е установил смъртта на мъжа. Извършен е оглед от дежурна оперативна група в състав разследващ полицай, експерт – криминалист и съдебен лекар. По първоначални данни пътният инцидент, при който е загинал мъжът, е настъпил за периода от 18:00 часа в петък до 10,30 часа на следващия ден. В хода на проведените първоначални мероприятия е установено, че 32-годишният Б.Н. е загубил контрол над управлявания от него мотоциклет, който е излязъл извън пътното платно и се ударил в дърво.

Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава. При направените справки е установено, че свидетелството му за управление на МПС е отнето. През периода 2000 – 2007 година е установяван три пъти да управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация в кръвта над 1,2 промила, за което с решения на Районен съд Шумен, Омуртаг и Нови пазар са му налагани наказания “глоба”, “лишаване от управление на МПС” и условно наказание “лишаване от свобода”.

На 25 юли 2011 г. в село Венец Б.Н. е установен да управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 2,45 промила, за което срещу него е водено досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини