Спретнаха масов бой за избягала невеста

  • 07 август 2014 15:07

  • 1878
  • 0
Спретнаха масов бой за избягала невеста
©

Масов бой си спретнаха в село Протитовци. Причината била, че четирима мъже опитали да си приберат булката от дома на родителите й.

Един мъж е наръган с нож, друг е с разцепена глава след инцидента. Инцидентът е станал вчера между 19:00 и 20:00 часа, съобщават от МВР-Монтана.

Четирима мъже, сред които баща и брат от Вършец, пристигнали в селото, за да приберат булката на сина от дома на родителите й. Те пък били твърдо против жениха и не го искали за зет, въпреки че им се родило внуче. Когато щерка им грабнала бебето и тръгнала, изведнъж близките й надали врява. Планът бил тя да излезе незаблязано накрай село и оттам да я вземат с колата за Вършец.

Стигнало се до бой, който прераснал в масово меле. Половината махала се включило в защита на булката и раздаването на юмруци.

Единият мъж от вършечаните извадил нож и наръгал 50- годишния Ангел А. и 42- годишния Радослав Р . Трети мъж също е с наранявания и контузии. От гърдите на Ангел рукнала кръв. Той бил прободен чак до белия дроб.

Полицейски патрул от участъка в град Бойчиновци се отзовал веднага на сигнала и потушил скандала. Задържани са 19 - годишният Самуил П. и 24- годишнитя Орлин К.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1878 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини