Откриха канабис в апартамент в Горна Оряховица

  • 22 септември 2011 15:05

  • 1878
  • 2
Откриха канабис в апартамент в Горна Оряховица
©

Полицаи от Горна Оряховица са намерили канабис при претърсване на апартамент в града, съобщиха от ОД на МВР – Велико Търново.

При претърсването на апартамент на ул. „Тракия” в Горна Оряховица, обитаван от С. Д., на 31 години, са намерени две саксии със засаден в тях канабис. Растенията са били само със стебла, без клони и без връхчета.

Под терасата на апартамента са намерени найлонови кесии, съдържащи суха тревиста маса с тегло над 200 грама. Установено е, че тя също реагира на канабис.

Лицето, обитаващо апартамента, е задържано.

С. Д. не е известен на полицията към момента, привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка”.
 

Последвайте канала на

Весела Найденова
1878 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дейба

2013.09.17 | 16:07

2
Мърши са тея куки не си гледат работата с по сериозни престъпления ,ам ми тръгнали да задържат човека с тази невероятна билка като марихуаната ,че и снимката е свалена от google ,леле колко сте жалки и вие от тоя сайт
d.milan

2013.09.17 | 16:07

1
stiga ste preoveli4avali.poznavam obvinqemiq li4no...ne e zadurjan purvo..vtoro snimkata na avatara vi ne e ot negovata treva.....koga shte go priemete kato neshto normalno....problemite na bg. sa v po-golemi mashtabi...neshtastnici...samo si miete racete s nevinnata mladej

Добави коментар

Водещи новини