Издирват мистериозна свидетелка на клането в Ябланица

  • 20 септември 2011 21:17

  • 4751
  • 1
Издирват мистериозна свидетелка на клането в Ябланица
©
Мистериозна дама е присъствала на масовото убийство в Ябланица.
 
След престъплението свидетелката е избягала в неизвестна посока и в момента се издирва от полицията, твърди в. “България днес”.

Шокиращото тройно убийство разтърси гражданите на Ябланица.

73-годишният Гаврил Петков безмилостно уби 3 години по-малката си сестра Цветана и семейството й след скандал за имот
. Пенсионерът нахлул в дома на сестра си и започнал да стреля наред, докато семейството вечеряло. От горещото дуло на оръжието му на място загинала Цветана, 51-годишният му племенник Иван и сестринският внук Тодор, който е едва на 14 години. Тежко пострадала е и съпругата на Иван, която е в плевенската реанимация.

Свидетелка на ужасяващата картина станала мистериозна 51-годишна жена, която е в шок. Изплашена от кървищата, тя изскочила от къщата и разследващите все още не могат да я намерят. Дамата била приятелка на убитото семейство и им гостувала във фаталната вечер.

“Убиецът Гаврил е много богат, търгува с имоти и има доста къщи в района”, казват местни. Спорът става именно след като той е дарил имот на племенника си, който трябвало да се грижи за него доживот. Като се върнал от Германия и Швейцария, възрастният човек заключил, че роднината не полагал грижи и поискал да промени завещанието. “Ще те гръмна, ако го направиш”, казал бесният племенник Иван. Гаврил напуснал къщата без да каже нищо, след което се върнал с пистолет и започнал да стреля.

След екзекуцията старецът подпалил и вилата, заради което се карали с племенника си. Тя била на метри от къщата на ужасите, като убиецът предварително сложил газови бутилки на всеки етаж. Целял пламъците да достигнат сестринската къща и никой от роднините му да не оцелее. След това предизвикал пожара. Гаврил бързо успял да избяга по тъмна улица и се укрил.

Константин Тодоров
4751 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
hanks

2011.10.10 | 22:16

1
Сега вече напълно се убедих медиите какви научни фантастики си съчиняват само да има някй да им чете статийките.Всъщност мистериозната жена въоще не е мистериозна а жената си седи вкъщи и е съвсем нормалнио още да не може да се отърси от преживения шок.

Добави коментар

Водещи новини