Мъж опита да изколи семейството си в столицата

  • 09 юли 2014 14:23

  • 3282
  • 4
Мъж опита да изколи семейството си в столицата
©

Жестока семейна драма се разигра в софийския квартал „Бенковски”. Около 19.30 ч. снощи 50-годишен мъж е посегнал на съпругата си, баща й и детето им, съобщи „Новинар”, позовавайки се на източници от столичната полиция.

Все още не е ясно какви са били подбудите за агресията. Той е опитал да ги убие с остър предмет, най-вероятно нож. След като скандалът се разраснал, псувните и заплахите вече не му били достатъчни и той започнал един след друг да ги преследва с ножа и да удря с острието, където свари.

Съседи в блок 41 са чули шума от апартамента на семейството и се обадили на спешния телефон 112. На място били пратени дежурни полицаи. Те са заварили семейната разправия към края й. Детето е било пострадало и имало съмнения, че е със счупена ръка.

Съпругата на нападателя и баща й са били откарани в „Пирогов” с по няколко прорезни рани. Лекарите са се погрижили за нараняванията им и жената е била освободена за домашно лечение. Баща й обаче е по-сериозно пострадал и се наложило да остане под лекарско наблюдение. Детето е било превързано и също освободено за домашно лечение.

След като видял какво е направил, нападателят опитал да посегне и на своя живот. Той също е с прорезни рани и е бил откаран в ИСУЛ. Според лекарите няма опасност за живота му, въпреки че се е наранил тежко.

Разследващите тепърва ще нищят какво е довело до скандала и как са се развили събитията. Вероятно, след като бъде освободен от болницата, нападателят ще бъде арестуван с мярка от 72 часа. Предстои от прокуратурата да решат дали да поискат от съда постоянно задържане под стража, докато тече разследването.

Последвайте канала на

3282 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.10 | 18:26

4
Липсата на сигурност,переспективи и преумората може да извади от релсите и най-устойчивите.

2014.07.10 | 18:25

1
Еми разбрал е,че Бойко ще се връща на власт и се е опитал да отърве семейството си....

2014.07.10 | 18:26

3
много сте тъпи

2014.07.10 | 18:26

2
Пак ли роми? Само питам.

Добави коментар

Водещи новини