Йовчев: Банковата система е стабилна, за атаките ще има наказани

  • 02 юли 2014 12:25

  • 1685
  • 0
Йовчев: Банковата система е стабилна, за атаките ще има наказани
© Булфото

Вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола посъветва всички български граждани да държат парите си в българските банки. Той увери, че банковата система е стабилна и няма опасност за спестяванията на хората. Той каза това в кулоарите на Народното събрание, предаде репортер на "Novini.bg".

„Това, на което бяхме свидетели миналата седмица от една страна е резултат на дефицит на доверие във всички институции и от друга страна на една изключително отвратителна криминална атака”, заяви Йовчев.

Министър Йовчев увери, че всички виновни ще понесат своето тежко наказание. Изключително решително, много бързо действаха и аз мисля, че това допринесе за успокояване на обстановката. Възможно е тази седмица да имаме още задържани, коментира действията на органите.

Министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола подчерта, че са предприели всички действия и няма нарастване на битовата престъпност: „Рано е за статистика. Нека не бързаме с тези неща”. Ще криминализират това деяние и оттук-нататък тези, които си позволят следващ път да проведат такава атака, ще понесат много тежко наказание по Наказателния кодекс. Това нещо го одобрявам изцяло”, обясни Йовчев за предложените промени да се криминализират изказванията за банките.

Към този момент няма данни за увеличаване на битовата престъпност.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1685 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини