Масов бой с крака, тояги и лопати, предотврати жандармерията

  • 24 юни 2014 12:56

  • 2431
  • 5
Масов бой с крака, тояги и лопати, предотврати жандармерията
©

Полицейски служители предотвратиха разрастването на масов сблъсък в Ихтиман. В потушаването на конфликта се включили служители от четири районни управления и жандармерия.

На 23 юни около 20.50 часа в РУП- Ихтиман се получил сигнал чрез тел. 112 за възникнало сбиване в кв. "Изток". Незабавно на място били изпратени полицейски служители, които заварили струпване на около 300 души, които си отправяли закани на висок глас, а част от тях си нанасяли удари с ръце и крака, тояги и лопати, замеряли се и с бутилки и камъни. Веднага били мобилизирани допълнителни полицейски екипи от районните управления в Костенец, Елин Пелин, Самоков, сектор "Престъпления по пътищата" и жандармерията.

След бързата им намеса на място ситуацията от възникналото напрежение била овладяна напълно. За изясняване на случая в РУП- Ихтиман били доведени очевидци на инцидента, на които са снети подробни сведения. За срок до 24 часа са задържани двама мъже на 59 и 24 години, предизвикали скандала. Установен е и третият инициатор, транспортиран до "Пирогов" и освободен след преглед. По случая е образувана преписка.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2431 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.06.25 | 14:54

5
Тройната коалиция с атака курвите пазят електората си! Бравос......

2014.06.25 | 14:54

4
Гадното сиган пак се трепят....оставете ги тези червеи да се самоунищожат...
Венци

2014.06.25 | 14:53

3
Манго, хасан сай исцапал, ко ша го праим, ша го къпим ли или ша го пирем? Ша прайм нов чи по евтин!

2014.06.25 | 14:53

2
И отново цигани. До кога?
123

2014.06.25 | 10:37

1
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

Добави коментар

Водещи новини