Иво Карамански заровил 2 млн. долара в пещера

  • 15 септември 2011 07:18

  • 7971
  • 2
Иво Карамански заровил 2 млн. долара в пещера
©

Нова мистерия около кръстника на българската мафия Иво Карамански взриви ъндърграунда 13 години след смъртта му. Наследниците продължават да издирват милионите на боса, а признание на баща му обръща търсенето в нова посока, твърди в. "Всеки ден", като се позовава на неназовани източници.

Според свидетелствата на Александър Карамански, Кръстника държал парите си в сандъци, скрити в пещера в северната част на Стара планина. “На банки не вярвам! Всичко съм заровил”, казвал Иво като ударел 2-3 питиета. Босът доверил на баща си малко преди да бъде убит, че под тежките скали са скрити 2 милиона долара на пачки и по-малки суми в други валути. Той единствен знаел точно къде са парите и имал карта, указваща местонахождението на планинския сейф. В деня на убийството му на 19 декември 1998 г. важното упътване изчезва.

И до днес съпругата му Галя, от която има три дъщери, любовницата Нели, баща му Сашо и адвокатите търсят картата. Причината е, че след смъртта му се оказва, че той няма никакво богатство. Макар да се знае, че къта милиони, на негово име няма банкови сметки, а сейфовете в дома му и офиса съдържат само малки суми.

Последвайте канала на

Novini.bg
7971 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бай Георги

2014.07.24 | 12:08

2
Поредната партенка, кой го познава знае че переше парите на Татарчев. Виждал съм го обаче да търси имане по Тополница, питаше за цар Шишман чул ли е некой нещо. Чул съм от стари хора, че там некъде имало пещера и навремето цар Шишман е крил оръжие, имало некакъв войник от там, ама май не е останал жив.
yoyo

2014.05.10 | 01:26

1
Ако войника е служил на цар Шишман и аз си мисля, че не е останал жив вече. Ама знаеш ли, то в тия пещери може да е станал като Ам-Гъл вече. Трябва да се прати експедиция нататъка, Бай Георги ще е водача.

Добави коментар

Водещи новини