Ултраси обругаха табели и пътни знаци в Троян

  • 16 юни 2014 11:00

  • 2072
  • 1
Ултраси обругаха табели и пътни знаци в Троян
© Булфото

Привърженици на футболните клубове Левски и ЦСКА са изрисували и облепили указателни табели и пътни знаци в Троян, съобщи кметът на общината Донка Михайлова, цитирана от БТА.

От службата по чистотата опитали да премахнат сините стикери и червено-черните петна от спрейовете, но това се оказало невъзможно. Дни след подмяната на уличното осветление в централната градска част с нови съоръжения, те също били облепени със стикери, които са с качество, което не позволява да бъдат премахнати. Има табели, които са изцяло нечетливи и трябва да бъдат подменени, каза още Михайлова.

По думите й щетите не са малки. Някои от табелите са за неколкостотин лева, а най-евтините струват 85 лева. "Искам да кажа на феновете, които мислят, че по този начин подкрепят спорта и любимите си отбори, че с тази вандалска проява ощетиха троянските данъкоплатци с немалко средства, които можеха да бъдат вложени в дейности като развитие на детския спорт, площадки и др.", заяви още Михайлова.

Тя добави, че ще продължат действията на общината и полицията лицата, нанесли тези щети, да бъдат открити и да понесат съответните санкции. Била поискана среща с ръководството на фенклубовете на двата отбора, но те не са се отзовали.

Последвайте канала на

2072 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
каката на баткото

2014.06.17 | 00:56

1
Уважаема госпожо Михайлова, искам да ви посоча една дребна неточност в реакцията ви спрямо агитките на двата отбора - неправилно сте отправили молбата за среща с ръководството на агитките - за да се отзоват - правилният метод е с два БТР - екипирани с тежки картечници " Владимиров" - да се употребят веднага с лед мача още на излизане от стадиона и поне 4 екипа от местния екарисаж защото " матряла е лош " и ще замерише , а и не стават за наторяване!

Добави коментар

Водещи новини