Арестуваха баща, убил сина си с пушка

  • 08 юни 2014 15:44

  • 2048
  • 1
Арестуваха баща, убил сина си с пушка
©

Полицаи задържаха 61-годишен мъж от драгоманското село Неделище, привлечен като обвиняем за убийството на сина си, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-София.

Сигналът за престъплението бил подаден на телефон 112 на 4 юни, около 18.45 часа. Пристигналият на място медицински екип установил, че откритият 20-годишен млад мъж е убит.

При огледа на тялото, извършен от дежурен полицейски екип, е установена прострелна рана в областта на корема му, а в хода на предприетите действия е изяснено, че смъртоносният изстрел е произведен от 61-годишния му баща с инициали Г.Х. с незаконно притежавана ловна пушка.

Извършителят на тежкото криминално престъпление е задържан и привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 116 от Наказателния кодекс. Наложена му е постоянна мярка „задържане под стража”.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по пълното му изясняване и документиране продължава.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2048 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.09 | 12:17

1
Те не искат ти да гласуваш. Те искат в изборния ден да се почувстваш „над нещата“ - да си останеш кротък на дивана вкъщи и да си боцкаш домати на промоция, да отидеш за гъби или пък да събираш тен по плажовете в Гърция, далеч от изборните секции и от възможността да упражниш гражданския си дълг - дълг не само към обществото, а и към твоето дете; към твоите родители; към самия теб. Те искат да правиш всичко друго, но не и да гласуваш.

Добави коментар

Водещи новини