Съпругата на самоубиеца от Антоново не знаела за дълговете на мъжа си

  • 13 септември 2011 20:29

  • 3374
  • 0
Съпругата на самоубиеца от Антоново не знаела за дълговете на мъжа си
© Булфото

Съпругата на 46-годишния Камен Славов от Антоновo, който уби преди ден детето си, простреля жена си след това се самоуби, не знаела нищо за дълговете и сложното финансово състояние на мъжа си, съобщи бТВ.


Това споделила жената пред психиатър. Според Веселка Василева, психиатър в болницата в Търговище, действията на Камен са в резултат на остра психотична реакция. Василева не изключва възможността мъжът, който изглеждал видимо спокоен, да е бил в плен на силен стрес и депресия и да се е измъчвал силно от проблемите си нощем.

Съседи на семейството обаче споделят, че са знаели за финансовите проблеми на семейството. Една от местните жени - ромка, каза, че преди няколко месеца дала на Камен 60 лева, а друга разказа, че мъжът ходел в гората да сече дърва, за да припечелва.

Мъжът е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, беше първоначланата версия на полицията. Тринадесетгодишното момиче на Камен било болно от диабет, а освен това той се грижел и за болния си брат, който е инвалид.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3374 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини