Двама пострадали след тежка катастрофа край Казанлък (видео)

  • 05 юни 2014 20:12

  • 2876
  • 1
Двама пострадали след тежка катастрофа край Казанлък (видео)
©

Жена от Енина и мъж от Казанлък са в болница, след тежка катастрофа на пътя между двете населени места, съобщава kazanlak.com.

Пътният инцидент е станал минути след 18.00 часа. Фолксваген Пасат, управляван от жената от Енина, е пътувал от Казанлък към Енина. Внезапно автомобилът е влязъл в насрещното и там се блъснал с друг Фолксваген Пасат, управляван от мъжа от Казанлък. При удара Фолксвагенът, управляван от мъжа, е изхвърчал във въздуха и е паднал на таван в крайпътната нива.

Другият Фолксваген пък се блъснал в Ауди А6. По иронияа на задното стъкло на една от колите има лепенка "Аз шофирам безопасно".

Пътят е временно затворен, докато тече оглед на мястото на инцидента. Тежко са пострадали двамата водачи на Фолксвагените, като те са откарани в Спешния център. По думите на очевидци, мъжът е тежко пострадал и трудно е бил изваден от колата. Сред пътуващите в Аудито няма пострадали. Друга кола се е разминала на косъм от инцидента, като е успяла да избегне удара завивайки в ивицата извън пътя.

Според очевидци в болницата близките на пострадалите са завихрили скандал с медиците, допълва "24 часа".

Последвайте канала на

Весела Найденова
2876 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.06 | 08:51

1
Сигурно е карал без запалени фарове през слънчевият летен ден!

Добави коментар

Водещи новини