Пиян шофьор се заби в магазин в Слънчев бряг (снимка)

  • 04 юни 2014 11:20

  • 4094
  • 0
Пиян шофьор се заби в магазин в Слънчев бряг (снимка)
© Булфото

27-годишен самоковец се разби в магазин в хотел "Иберостар" в центъра на Слънчев бряг. BMW-то връхлетяло в магазин в Слънчев бряг, предаде Флагман.

Автомобилът е с пловдивска регистрация и е успял да се разбие във витрините на търговския обект. Шофьорът е изваден от полицаи и вече е настанен в болница, тъй като е пострадал при катастрофата. Видимо от главата му е текла кръв. По-късно стана ясно, че той е с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота.

Инцидентът се разигра днес около 8:30 часа сутринта. В момента на катастрофата по иначе оживената алея в курорта, не е имало туристи.

Шофьорът Христо бил много пиян, когато летял по улиците на комплекса. „От пожарната бяха готови да режат вратата, за да го извадят. Изкараха го целия в кръв” – разказа работник станал свидетел на случката.

Катастрофиралия Христо се е отървал и със счупен глезен, но тепърва кръвната проба ще даде резултат с какво количество алкохол или наркотик се придвижвал. Младият мъж не е дал никакви обяснения за случилото се и продължава да бъде в шок.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини