Гръмотевица подпали стопанска постройка

  • 30 май 2014 14:06

  • 1596
  • 0
Гръмотевица подпали стопанска постройка
©

Гръмотевица предизвика пожар на стопанска постройка в павликенското село Патреш, информират от Областно управление ''Пожарна безопасност и защита на населението” – Велико Търново.

Вчера в 18.10 часа в оперативен център - гр. Велико Търново е получен сигнал за пожар на стопанска постройка в селото, частна собственост. Унищожени са 70 кв. метра покривна конструкция. Пожарникарите са успели да спасят сградата. Произшествието е ликвидирано от Районна служба ''Пожарна безопасност и защита на населението'' - гр. Павликени с един пожарен автомобил и трима пожарникари.

През изминалото денонощия спасителната група в Елена е реагирала и на два сигнала за отводняване. В 15.10 часа в оперативен център - гр. Велико Търново е получен сигнал за техническа помощ /отводняване/ на котелно помещение на производствена сграда, намираща се на ул. " Трети март " в града. Причина за наводнението е проливния дъжд. Произшествието е ликвидирано от Районна служба ''Пожарна безопансост и защита на населението'' - гр. Елена с един пожарен автомобил и двама пожарникари. Дежурния екип отводни котелното помещение с мотопомпа.

В 15.34 часа в оперативен център - гр. Велико Търново е получен сигнал за техническа помощ /отводняване/ на котелно помещение в СОУ " Иван Момчилов ", на ул. " Паисий Хилендарски " в града. Причина за наводнението е проливния дъжд. Произшествието е ликвидирано от Районна служба ''Пожарна безопасност и защита на населението''- гр. Елена с един пожарен автомобил и двама пожарникари. Дежурният екип е отводнил котелното помещение с мотопомпа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1596 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини