И моторен делтапланер търси изчезналия адвокат

  • 26 май 2014 21:11

  • 2548
  • 0
И моторен делтапланер търси изчезналия адвокат
©

Моторен делтапланер се включи вчера в акцията по издирването на изчезнал преди 3 дни адвокат от Банско, съобщава "24 часа".

45-годишният Здравко Гоцевски за последно бил с приятели на вилата си на десетина метра от брега на язовир “Белизмата” в събота вечерта. Делтапланерът прелетя над района край язовира вчера преди обяд, но не бе открита и следа от изчезналия.

След като в събота вечерта приятелите му си тръгнали от вилата, той се приготвил да спи. Сутринта не излязъл да закуси и човек от персонала в ресторанта до язовира отишъл да го извика. Стаята му обаче била празна, леглото му - оправено, а дрехите, обувките и телефонът - оставени в спалнята.

Планински спасители, полицаи, пожарникари и водолази се включиха в издирването в планината и във водоема. Близки на адвоката обяснили, че той обича да плува нощем в язовира. Водолазите и вчера продължиха да го търсят, като започна изпускане на част от водата, защото дъното било затлачено с водорасли. Приятели на изчезналия също се отзоваха в помощ на спасителите и периметърът на търсене бе разширен.

В последно време Гоцевски имал лични проблеми и бил депресиран. Майка му обяснила, че се разделил с втората си жена и трудно понасял самотата. Започнал да си пийва по-често. Нямал обаче финансови проблеми. Дъщеря му е студентка в чужбина, има и син - първокласник.

Последвайте канала на

2548 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини