Разбиха депо за разпределение на наркотици

  • 22 май 2014 14:11

  • 1720
  • 0
Разбиха депо за разпределение на наркотици
©

Полицията в Бургас е неутрализирала депо за разпределение на крадени вещи и наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

В местността "Капчето" край града в пункт за изкупуване на черни и цветни метали и непосредствено след сделка с наркотични вещества са задържани криминално проявените М.Г., 30 годишен, и П.А., 35 годишен, и двамата от Бургас. В близост до задържаните са открити метамфетамини и амфетамини. При претърсване и изземване във фургон, разположен в двора на пункта, са намерени и иззети 18 таблетки амфетамин, както и множество прекурсори за производство на наркотични вещества, незаконно притежаван от П.А. боен пистолет, калибър 6х35, както и боеприпаси за същия, газов пистолет без необходимата регистрация и 13 стека цигари, без акцизен бандерол. По предварителни данни в пункта, стопанисван от фирмата на П.А., са разпределяни и изкупувани вещи - предмет на различни престъпления и са търгувани наркотици.

Претърсен е и домът на 35-годишния мъж. Там са открити още наркотични вещества и крадени вещи като телевизори, компютри, телефони и други. По-късно е направено и повторно претърсване на пункта за черни и цветни метали. Там допълнително са намерени  медни проводници и тръби, които вероятно също са били откраднати. Двамата са задържани за 24 часа. Предстои да им бъде гледана мярката за неотклонение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1720 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини