Мъж разби с глава вратата на полицията в Асеновград

  • 16 май 2014 18:39

  • 2358
  • 2
Мъж разби с глава вратата на полицията в Асеновград
©

Баща на пет деца разби с глава вратата на полицейското управление в Асеновград. Той бил ядосан, че униформените осуетили опита му за самоубийство.

Костадин Чолаков бил откаран в участъка след катастрофа, а няколко часа по-късно се оказал в ареста за разбито стъкло на приемната на МВР, пише Marica.bg. В полицията Костадин признал, че искал да се самоубие. Затова на 22 април тръгнал с колело към изхода на града и на ул. “Цар Иван Асен Втори” мъжът внезапно влязъл в насрещното, като се хвърлил срещу приближаващ автомобил. “Шофьорът не е виновен, аз исках да се самоубия”, простенал Костадин пред пристигналите на място полицаи минути след сблъсъка и докато лежал повален на земята. Заедно с водача Костадин бил отведен за обяснения в полицията. Там обаче той изведнъж станал агресивен. Докато полицаите викали линейка, мъжът изблъскал две врати, като с глава пробил дупка в едната.

Заради агресивното си поведение пишман самоубиецът си спечели две години пробация. Той е включен и за 6 месеца в програмата за създаване на комуникативни социални умения на лица с рисково поведение. Костадин има зад гърба си три ефективни присъди и е прекарал зад решетките общо 7 години. Междувременно 72-годишен старец прекара една нощ зад решетките, след като във вторник посегна и опита да удари полицай. Дядото побеснял, когато видял униформен да му носи призовка. Трябвало да даде обяснения по жалба на съседи в спор за имот. Дядото се разлютил, развикал се, че няма да вземе призовката, нито ще отиде в полицията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2358 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2014.05.19 | 02:46

2
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓
rossen4i4o

2014.05.18 | 10:21

1
ситуацията с дядото е доста интересна , за да го принудят да подпише / макар че не е длъжен / са го арестували , а за да оправдаят действията Си са заявили че ги е удрял . смешно е , няма да се учуда ако спора за имот е с някой държавен служител

Добави коментар

Водещи новини