78 - годишен баща наръга пет пъти с нож сина си

  • 09 септември 2011 10:20

  • 3287
  • 1
78 - годишен баща наръга пет пъти с нож сина си
©

51-годишният Любен Джермански от дупнишкото с. Баланово лежи с 5 прободни рани по тялото в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница, пише в. Струма. Мъжът  е извадил късмет, тъй като раните, нанесени от родния му баща, 78-годишния Никола Джермански, не са засегнали вътрешни органи и важни кръвоносни съдове, каза завеждащият хирургичното отделение д-р Ботьо Шаранков.

Откакто се помня, все се караме с баща ми, не зная какво съм му казал, но както си седях в кухнята на къщата в с. Баланово, той влезе с кухненски нож в ръка и започна да ме ръга с него. Добре че съм силен и избягах навън, не исках да го бия, разказа Любен. Той ме тормози, откакто се помня, като дете ме е връзвал със синджир за ръцете и за краката. Непрекъснато ме биеше, връзвал ме е и за електрическия стълб пред къщата ни. Все беше недоволен от мен, тъй като не бях добър ученик, не се учех като брат ми Милчо Джермански, който беше зам. началник на бившата Военна болница в Дупница.

По-различен съм от баща ми и затова той не може да ме понася от дете. Баща ми Никола е затворен човек. 35 г. работи в подстанцията в Бобов дол, там е общувал само с 10-ината си колеги, с никой друг не общува. Аз съм по-широко скроен от него, разказа Любен. Преди 20 дни той пак попадна в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница, след като беше пребит в кръчма от съселянина си Петър Станкев, който работи като вътрешен контрол в “Мини Бобов дол”. Тогава Любен Джермански престоя 1 нощ в отделението и си тръгна. За побоя преди 20 дни Джермански разказа следното:

С Петър Станкев имаме стара вражда и той непрекъснато търси начин и повод да се заяжда с мен. Тогава ме наби, въпреки че нямах вина. Той иска да е тартор на селото. Скриха го от полицията, дори не го задържаха за нанесения ми побой.

Любен Джермански е племенник на Малин Джермански, който през 80-те години на миналия век е бил шеф на Районното управление на полицията в Дупница. Той преди година бе замесен в афера с археологически находки, а в двора полицаи откриха огромна ценна антика.

Последвайте канала на

Novini.bg
3287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
borislav iliev

2012.04.09 | 15:08

1
lajlio

Добави коментар

Водещи новини