Анна не била удушена, а заклана

  • 16 май 2014 07:08

  • 4614
  • 1
Анна не била удушена, а заклана
©

Анна Давидкова, която беше отвлечена и заклана, е издържала убиеца си приживе. Това сочат първоначалните данни на разследващите, които търсят причините, довели до семейната трагедия, информира „Монитор“.

Трупът на 47-годишната жена беше открит на задната седалка на семейния автомобил „Ауди А8”, паркиран до колонка на бензиностанция, а за престъплението беше задържан съпругът й Радослав Давидков. Той опитал да си пререже вените, след като осъзнал какво е направил.

Смъртта на Анна е настъпила след удар с нож в областта на шията, а не от задушаване, обясниха вчера разследващи. Близки до семейството, пожелали анонимност, твърдят, че Давидкова е човекът, който осигурявал високия стандарт на живот в тяхното семейство, въпреки че в една от фирмите има общо участие със съпруга си, с когото била в процес на развод. Една от версиите е, че Радослав се е ядосал, че всичко ще му се изплъзне при раздялата и в изблик на ярост нападнал жена си. Преди това се обадил на свой приятел и го помолил да се грижи за децата му, защото Давидков смята да се самоубие. Не споменал обаче, че иска да нарани съпругата си.

След престъплението цялата предна седалка на сребристата лимузина беше в кръв.

За да се изясни дали тя е от Анна или Радослав, разследващи взеха ДНК проби в сряда сутринта, след като бяха извикани по сигнал, че мъж, облян в кръв, се разхожда на бензиностанцията. Колата е била собственост на Давидкова, така че не се изключва тя да е била зад волана, когато мъжът й я нападнал.

От прокуратурата вчера му повдигнаха обвинение по член 115, като Радослав може да получи от 20 години до доживотна присъда

Последвайте канала на

Десислава Станева
4614 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.05.18 | 22:22

1
ot upravlenieto na boiko kurvata,ni6to dobro ne ni donese-mutra ,samo ubiistva ni dokara i reketi

Добави коментар

Водещи новини