Убиецът на Присиян се радвал, че го арестуват

  • 09 септември 2011 06:22

  • 3429
  • 4
Убиецът на Присиян се радвал, че го арестуват
© Интернет

Христо Сечински-Кобрата, убиец на 11-годишния Присиян от Шумен, се зарадвал, когато разбрал, че отива в ареста.

Питал криминалистите, без да крие доброто си настроение, дали в килията има телевизор и може ли да яде шоколад, научи “Труд”.

21-годишният младеж бе прибран зад решетките на 6 септември, след като малкият Приси бе открит мъртъв в изоставена постройка в града. Тогава стана ясно, че Кобрата страдал от умствено заболяване, имал разсъдък на 7-8-годишен и се чувствал пълноценен само в компанията на деца. От вторник Кобрата е с постоянна мярка “задържане под стража”.

Щом Христо разбрал, че отива на ново място - в ареста, възкликнал: “Там ще има телевизор!
Ще гледам Хамелеонът.” Преди задържането младежът живеел под наем с баба си Стоянка. Майка му работела в Слънчев бряг и пращала пари. Семейството едва свързвало двата края. В квартирата нямало телевизор, дори и ток.

При разпитите младежът разказал, че много е страдал, че у дома не е можел да гледа любимия си сериал. После добавил: “И Приси нямаше телевизор, и аз нямах.” Христо разкрил, че бил завладян от сюжета на сериала и от героя, способен да влиза във всяка кожа. Вероятно Кобрата се е вживявал в ролята на Хамелеон, предполагат психолози.

Информацията, че Христо е бил изнасилван като дете, бе отхвърлена от Живка Ангелова, класна ръководителк
а от оздравителното климатично училище. Христо посещавал школото в трети клас. Занятията били седмични, но той често бягал. Преподавателката го запомнила като “вечно напикан и с памперс”.

Последвайте канала на

3429 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
troll

2011.09.13 | 16:51

4
Адвоката му е казал да се прави на бавен и човека се вживява в ролята :) аплодисменти
Inferno

2011.09.13 | 16:51

3
Леле,дано го вкарат в някоя килия с поне 3 от мургавите ни събратя,та да им яде "шоколадите" по 3 пъти на ден.И какво,пича ще си гледа телевизия,а момчето дето го е претрепал за 30 стотинки в гроба,и даже няма и да го осъдят,щото бил ненормален.Извинявам се ако мнението ми прозвучи крайно,но според мен такива трябва да се евтаназират.Не може просто така да убиеш и после нищо,и след като държавата не иска да се грижи за такива индивиди,и затвори специализираните заведения,тогава да ги премахва,явно друг начин да се защити човек няма,как някой от вас може да бъде сигурен че утре тоя няма да го пуснат,и той няма да убие друг човек??? Или някой друг ненормален няма да ви посегне на вас или на детето ви? А вие ще бъдете безсилен да направите каквото и да е,даже и правосъдие няма да получите.Разберете го,нещо трябва драстично да се промени в тази скапана държава,и ако начинът за това е да претрепеш няколко такива ненормални,така да е.
ВАНЯ

2011.09.09 | 21:44

2
ТОЗИ КАТО Е ЛУД ЗАЩО НЕ ЗАБИ НОЖА В СВОЯТА ШИЯ АМИ УБИ НЕВИННО ДЕТЕ СЕГА ГО ЗАКАРАЙТЕ ПРИ ДОВЕДЕНИЯ БРАТ НА ПРИСИЯН В ЗАТВОРА
bs

2011.09.09 | 21:44

1
smart za toia.

Добави коментар

Водещи новини