Продавали течен бонбон с амфетамин в лавката на столично училище

  • 13 май 2014 10:29

  • 4262
  • 4
Продавали течен бонбон с амфетамин в лавката на столично училище
©

Натъпкано с Е-та флаконче се продаваше буквално до преди броени дни в лавката на столичното 120-то училище. Експертиза в лаборатория показа, че в него има амфетамин, съобщи БТВ.

Притеснени родители коментираха, че са разбрали за продукта и съдържанието му случайно – майка го намерила в раницата на дъщеря си и заради предстоящо пътуване решила да го изпрати за проба в лабораторията по токсикология на „Пирогов”. Тя не беше категорична по отношение на ефекта от т.нар „течен бонбон” върху детето й.

Директорката твърди, че пробата не е направена по надлежния ред и родителите клеветят учебното заведение.

Кметът на район „Лозенец” Любомир Дреков посочи, че в случая става въпрос за нарушение на наредбата, според която е забранено в лавките да се продават продукти с изкуствени оцветители и овкусители. Назначена е нова експертиза, която да изясни какво точно съдържа флаконът, който вече не може да бъде закупен от децата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4262 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.14 | 10:05

4
Хаха богаташкото детенце, си взимало скришом амфети, като ги криело в опаковки от бонбони, за което майката обвинява училището. :))
отговор на 1

2014.05.14 | 02:19

2
А да ти е хрумвало, че в ЛАФКАТА на ШОПИ Пеевски, е нормално да се продават подобни неща . А ако беше обикновено дете и не бяха му взели бонбона за изследване, поради Факта немотия..

2014.05.14 | 10:05

3
ЛАФКИТЕ на прасето от ДПС кандидат за евродепутат, не са в училищата, а тук се пояснява лавката в училището. Второ ти нормален ли си бе? Родителите не пращали неща на децата си за изследване поради факта немотия???? Не не поради факта немотия ами поради факта, че някой деца не взимат наркотици. Ако имаш основателни съмнение, че детето ти взима наркотици, 1 месец няма да ядеш, но ще го пратиш на изследвания нали? Майката много добре е знаела, че дъщеря и може да взима наркотици, хванала я е в крачка и сега обвинява училището.
робърт лъдлъм

2014.05.14 | 01:49

1
живейте си в СОФИЯ бъдете щасливи!!!!

Добави коментар

Водещи новини