Самоубилият се гард от НСО не оставил предсмъртно писмо, пред никого не се е оплаквал

  • 09 май 2014 06:52

  • 1872
  • 2
Самоубилият се гард от НСО не оставил предсмъртно писмо, пред никого не се е оплаквал
©

32-годишен гард от НСО сложи край на живота си със служебното си оръжие в сряда в гаража на кооперацията, в която живее, и шокира приятели и колеги. Апартамент в същия блок обитава и скандално известният Валентин Димитров-Топлото, пише 24 часа.

Безжизненото тяло на Момчил Тодоров било открито от негови съседи след 20 ч в сряда. Във фаталния ден сержантът от НСО бил на работа както всеки ден в резиденция “Бояна”, а приятелката му пътувала към поделението в Карлово, където работела. В последните мигове от живота си Момчил Тодоров паркирал пежото си в гаража на ул. “Нишава” 47, след това извадил пистолета си и стрелял. Младият мъж издъхнал на място, а кръвта му оплискала целия гараж. “Разбрахме, че нещо не е наред, когато изведнъж спря да вдига телефоните си. Дори със служебния му нямаше никаква връзка. Това събуди веднага съмнения, че нещо лошо се е случило, помислихме първо за катастрофа”, разказаха негови приятели. На мястото на инцидента пристигнали разследващи, служители от НСО, както и военна прокуратура. “До късно през нощта разследващите правиха оглед на тялото и събираха улики”, коментираха комшии.

Колегите на Тодоров разказаха, че Момчил с нищо не е показвал в последните си часове за намеренията си. “Вероятно нещо много силно му е тежало, но с никого не е споделил проблемите си”, разказа близък негов приятел. Той допълни, че Момчил не е оставил и предсмъртно писмо или някаква следа, която да разкрие тайната. Сержантът е родом от Самоков, той бил постови в резиденция “Бояна” от 3 г. Преди време теглил кредит от 10 000 лв., живеел на семейни начала с приятелката си. Двамата не са притиснати от наеми, защото живеели в нейния апартамент. Запознали се преди години, докато Момчил служел в армията. След съкращенията там обаче той решил да се прехвърли в НСО и издържал изпитите с отличие. Двамата нямали проблеми помежду си, правели планове да имат деца, ходели дори на консултации с различни лекари. Приятелката му имала едно дете от първия брак, което гледали като свое общо. По думите на гардове в НСО Момчил Тодоров тренирал здраво, поддържал перфектна фигура.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1872 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
vgy

2014.05.09 | 21:18

1
въртел е далавери както всички полицаи .
аз

2014.05.10 | 02:41

2
да ти го на.укам

Добави коментар

Водещи новини